Accident cu patru morți pe o șosea din Caraș-Severin. O mașină și un TIR s-au ciocnit frontal

Ioana Bucur, Paul Dobrescu 23.09.2021, 23:54
Accident cu patru morți pe o șosea din Caraș-Severin. O mașină și un TIR s-au ciocnit frontal

Accident tragic, joi seara, pe o șosea din județul Caraș-Severin. Patru persoane și-au pierdut viața, cea mai tânără victimă având doar 16 ani. Autoturismul în care se aflau a fost spulberat de un TIR.

Patru persoane și-au pierdut viața pe DN 6 în județul Caraș-Severin

Reprezentanii IPJ Caraș-Severin au anunțat, joi seara, că un accident rutier grav a avut loc pe DN 6, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu. În urma impactului, patru persoane și-au pierdut viața. Una dintre victime avea doar 16 ani, iar cea mai în vârstă avea 42 de ani.

„În această seară, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Constantin Daicoviciu s-a produs un accident soldat cu decesul a patru persoane. În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în Ungaria şi un autoturism în care se aflau 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, din judeţul Caraş-Severin”, a transmis, joi seară, IPJ Caraş-Severin.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, toți cei patru ocupanți ai autoturismului au decedat. Accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă. Șoferul ansamblului de vehicule, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că nu consumase alcool.

„Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcţia Lugoj spre Caransebeş, la ieşirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers”, au precizat poliţiştii.

La locul accidentului au fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi Poliţiei Municipiului Caransebeş pentru efectuarea cercetării la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul rutier în zonă a fost restricţionat până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Accident cu patru morți pe o șosea din Caraș-Severin. O mașină și un TIR s-au ciocnit frontal

O dubă a fost ruptă în două într-un accident cu un TIR, în Suceava

A trecut mai puțin de o săptămână de la un alt accident în care a fost implicat un TIR. Vineri, 17 septembrie, o dubă a fost ruptă în două în urma impactului cu un TIR, în județul Suceava, pe raza localității Drăgușeni.

În urma acestui accident de pe E85, o persoană dintre cele trei implicate a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dusă la un spital. Victima se afla în dubă în momentul impactului.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, precum și o ambulanță SMURD și un echipaj al SAJ.

Urmăriți Impact.ro și pe