O dubă a fost ruptă în două într-un accident cu un TIR, în Suceava. Ce s-a întâmplat cu victimele

Ana Anitoiu 17.09.2021, 21:53
O dubă a fost ruptă în două într-un accident cu un TIR, în Suceava. Ce s-a întâmplat cu victimele

O dubă a fost ruptă în două într-un accident cu un TIR ce a avut loc vineri după-amiaza, în județul Suceava, pe raza localității Drăgușeni. Trei persoane au fost implicate.

Ce s-a întâmplat cu victimele accidentului din județul Suceava

În urma acestui accident de pe E85, o persoană dintre cele trei implicate a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dusă la un spital. Victima se afla în dubă în momentul impactului.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, precum și o ambulanță SMURD și un echipaj al SAJ.

O duba a fost rupta in doua intr-un accident cu un TIR, in Suceava. Ce s-a intamplat cu victimele
Duba rupta in doua in urma impactului cu un TIR in judetul Suceava

Accident între patru tiruri și o mașină, în județul Olt

Acesta nu este primul accident grav ce a avut loc în luna septembrie și în care a fost implicat un TIR. Miercuri, patru tiruri și o mașină s-au ciocnit în județul Olt, la ieșire din orașul Balș, spre Slatina.

Potrivit autorităților, în acest accident au fost implicate șase persoane, dintre care trei au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul din Slatina, conștiente și cooperante.

Totul a pornit după ce dintr-un autocamion au căzut semințe de Floarea-Soarelui. Șoferul a încetinit, iar mașina implicată în accident a alunecat și a intrat sub acest TIR. Apoi, alte două autocamioane care circulau pe același sens de mers s-au ciocnit violent.  Ceilalți trei oameni au refuzat să meargă la spital și n-au prezentat urme vizibile de traumă.

”La data de 15 septembrie a.c., ora 08.50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65-E 574, în afara comunei Bobicești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 ansambluri de vehicule și un autoturism, toate circulând în același sens de deplasare, Slatina către Balș.

Patru dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celui de-al cincilea fiindu-i recoltate mostre biologice, fiind în imposibilitatea de a fi testat.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a fost comunicatul transmis de IPJ Olt în urma accidentului rutier.

La locul accidentului din județul Olt au intervenit pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD, precum și două autospeciale pentru descarcerare.