Abia acum s-a aflat de legătura dintre Ciprian Marica și Lavinia Pîrva. Imaginea asta spune tot

Stan Filon, Cătălin Mureșanu 25.04.2021, 18:36
Abia acum s-a aflat de legătura dintre Ciprian Marica și Lavinia Pîrva. Imaginea asta spune tot

Abia acum s-a aflat de legătura dintre Ciprian Marica și Lavinia Pîrva! Se pare că fostul atacant al naționalei a avut o adevărată pasiune pentru actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. Dovada vie stă pe Internet și o poate vedea chiar oricine este curios.

Abia acum s-a aflat de legătura dintre Ciprian Marica și Lavinia Pîrva

Ciprian Marica este cunoscut ca fiind un bărbat cu lipici la femei. A avut multe relații cu diferite doamne și domnișoare. Dacă pe unele a reușit să le țină departe de ochii lumii, altele s-au întors împotriva sa și a fost implicat în adevărate scandaluri.

Unul dintre cele mai mari scandaluri din lumea mondenă în care a fost implicat Ciprian Marica a avut oc în urmă cu un an de zile, când pe internet au apărut niște imagini care îl prezentau pe Ciprian Marica într-un prosop, pe holurile unui hotel din Cluj-Napoca.

Abia acum s-a aflat de legatura dintre Ciprian Marica si Lavinia Pirva
Abia acum s-a aflat de legatura dintre Ciprian Marica si Lavinia Pirva

Ciprian Marica, don Juan de România

Un bun prieten de-al său îl tot filma și îi tot cerea explicații. Marica a intrat în camera de hotel, iar pe ușă a ieșit o doamnă, chiar soția celui care filma. Așadar, Ana Muntean, soția lui Florin Muntean, cu care are și doi copii, și-a înșelat soțul cu Ciprian Marica. ”Incidentul” a ținut prima pagină a ziarelor de scandal zile întregi, însă Marica a spus că i-a fost înscenat totul, iar femeia se luptă în instanță cu toată lumea pentru a fi șters filmulețul.

Tot pe Internet se află o altă fotografie incriminatoare. Ciprian Marica apare alături de Lavinia Pîrva. În fotografie mai apar și Ciprian Zicu și colega de trupă de pe-atunci a Laviniei, Doinița Văleanu. Cei doi fotbaliști se pare că erau foarte atrași de cele două cântărețe, potrivit Playsport.ro.

Fotografia a fost făcută la o petrecere, în anul 2004, luna aprilie, imediat după ce Lavinia Pîrva și colega ei din trupa Spyce și-au terminat actul artistic. Ce a urmat după fotografie nu se mai știe, însă gurile rele spun că ar fi urmat o întâlnire în patru.