Organizatoarea parastasului lui Ion Dichiseanu, dezamăgită de cele întâmplate la eveniment. Ce s-a petrecut, de fapt

Ana Anitoiu, Ana Chivu 29.06.2021, 12:32

Organizatoarea parastasului lui Ion Dichiseanu a fost dezamăgită de cele întâmplate la eveniment. Femeia a povestit ce s-a petrecut, de fapt, la mormântul regretatului actor din Cimitirul Bellu, la 40 de zile de la decesul lui.

Parastasul lui Ion Dichiseanu, făcut cu însemnele echipei Rapid București

De parastasul lui Ion Dichiseanu s-a ocupat un antreprenor de pompe funebre, Gabriel Lucuțar, care a organizat și înmormântarea. Femeia a gândit evenimentul și ca o ocazie de promovare a Rapid București, echipa de suflet a regretatului actor.

”S-au împărțit fanioane pe care le-au pus la pachete, fanioane cu Rapid, aici vorbind de partea de tematică. S-au împărțit eșarfe cu chipul lui Ion Dichiseanu, iar ca mâncare s-a pregătit meniul lui favorit. Adică pește cu porumb mexican, era preferatul maestrului Dichiseanu, un pic picant, dulceață, whiskey, bere fără alcool. Din păcate, a fost în post, dar totul a fost de calitate, zacuscă, etc.”, a spus Gabriela Lucuțar, potrivit fanatik.ro.

Organizatoarea parastasului lui Ion Dichiseanu, dezamagita de cele intamplate la eveniment
Ion Dichiseanu

Cum a reacționat familia lui Ion Dichiseanu la parastasul cu însemnele Rapidului

Potrivit antreprenorului de pompe funebre, familia lui Ion Dichiseanu a fost mulțumită de parastasul actorului, la care a fost amintită pasiunea lui pentru echipa de fotbal Rapid București.

”Doamna Ioana l-a visat de foarte multe ori. În ultima săptămână, l-a visat în fiecare seară, în fiecare noapte. Ne spunea că e fericit, că l-a simțit prezent în fiecare zi, îi simțea parfumul, știa că e acolo… Au trăit emoții foarte puternice, acum, la parastas”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

Motivul pentru care organizatoarea parastasului lui Ion Dichiseanu a fost nemulțumită de cele întâmplate la eveniment

Însă, n-a mers totul așa cum ar fi trebuit la parastasul lui Ion Dichiseanu. Potrivit organizatoarei, la eveniment ar fi trebuit să participe și liderul galeriei alb-vișiniilor, Gigi Corsicanu. Planul era ca la final, galeria să vină la mormântul actorului. Totul a fost organizat cu două săptămâni înainte, dar în zadar.

”Efectiv nu au mai răspuns la telefon, m-au supărat foarte tare, nu mă așteptam. Sunt foarte dezamăgită de ei… Când îți pui baza în unii oameni… Am tot așteptat, Corsicanu mi-a confirmat, mi-a spus că sunt oameni de cuvânt, sunt oameni serioși… Că este o onoare. Când am văzut că se fac 11.30 și că nu vine nimeni, l-am sunat, nu mi-a răspuns. Mi-a trimis, după o oră, un mesaj, mi-a spus că a avut niște probleme în noaptea de dinainte și că nu s-a trezit… Foarte dezamăgită am fost”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...