Loredana Groza nu se lasă. Cântăreaţa, mai indecentă cu fiecare fotografie. „Ce ai fost şi ce ai ajuns”

Iancu Andreea 29.08.2021, 14:07

Celebra cântăreață Loredana Groza are apariții tot mai provocatoare pe zi ce trece. Artista, care a împlinit în această vară vârsta de 51 de ani, este mai indecentă cu fiecare fotografie, expunându-și trupul pe rețelele de socializare. Jurata X Factor a posta de curând o imagine cu care și-a supărat până și fanii. Aceștia nu au mai contenit cu reacțiile și comentariile la adresa vedetei.

Cum s-a postat Loredana Groza pe internet. Artista, criticată de fani, după ce a apărut mai indecentă decât oricând

Loredana Groza făcea furori în anii ’90 cu piesele sale de dragoste și interpretarea plină de pasiune a unor melodii precum „Bună seara, iubite!”. Astăzi, într-o epocă în care succesul se măsoară în numărul de vizualizări de pe rețelele de socializare, artista a lăsat muzica pe locul doi, în timp ce notorietatea sa este crescută cu ajutorul imaginilor postate pe internet. Astfel, Loredana Groza a ajuns să fie mai indecentă cu fiecare fotografie, fapt care i-a adus inclusiv critici dure din partea fanilor săi.

De curând, Loredana pare să fi întrecut orice măsură, după ce a publicat o imagine cu ea, întinsă într-un pat, purtând doar un body și un dres cu plasă. Ipostaza din așternuturi a fost una care a stârnit imaginația multora, lăsând să i se vadă posteriorul extrem de bombat și picioarele senzuale. Vedeta a primit reacții neașteptate din partea fanilor săi, care aproape că sunt exasperați de fotografiile tot mai indecente ale artistei.

Loredana Groza, mai indecentă cu fiecare fotografie
Artista s-a postat într-o ipostază indecentă pe contul de Instagram

Reacțiile fanilor cântăreței, după imaginea extrem de senzuală

Nu cred ca mai are mult și se apuca de filme porno!

Are voce, face spectacole de neuitat… Nu cred ca are nevoie sa se expuna in felul acesta …Devine daca nu vulgara, penibila… Criza vârstei

Frumusețea e trecătoare, Loredana as aprecia sa pui o poza cum pregătești niște sarmale sau cum faci o ciorba bună, dar asa sunt toate divele care au ajuns puțin mai sus îți arată tot corpul la vedere sa atragă lumea

Loredana Groza, te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ce ai dat muzicii românești și pentru cum ai arătat mereu că te poți reinventa! Sper din suflet că acum ai motive bune să experimentezi zona de “nu faceți ca mine”. Îmi place să cred că nu ți-ai dori pentru fiica ta viața pe care o afișezi. Nu știu cine te încurajează pe acest drum dar mi-e teamă că nu este sau nu sunt conectați chiar la binele tău suprem

Mereu te-am asociat cu Madonna, blondă, frumușică și cu voce frumoasă. Dar se pare ca și la operații estetice și stilul excentric de a trăi îi semeni. Mai un iubit de 25 de ani îți lipsește și e “perfect”, sunt câteva dintre comentariile din dreptul fotografiei incendiare.

Mariaj de peste două decenii

Loredana Groza trăiește o poveste de dragoste cu Andrei Boncea, încă din anul 1998, astfel că anul acesta, cei doi împlinesc 23 de ani de mariaj. Într-un interviu mai vechi, artista a făcut dezvăluiri cu privire la succesul căsniciei sale, susținând că a contat enorm faptul că Andrei Boncea, soțul său, nu este niciodată gelos.

Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc, a explicat cântăreața într-un interviu pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...