A pus o frunză de dafin în buzunar și viața i s-a schimbat total. Trucul este fabulos, merită să-l încerci și tu

Stan Filon 20.04.2023, 14:20
A pus o frunză de dafin în buzunar și viața i s-a schimbat total. Trucul este fabulos, merită să-l încerci și tu

Poate ați auzit de persoane care au pus o frunză de dafin în buzunar și viața lor s-a schimbat. Ei bine, se pare că nu sunt doar povești, ci chiar funcționează. Foaia de dafin era foarte apreciată în antichitate, când aceasta nu era folosită doar ca un simplu condiment.

A pus o frunză de dafin în buzunar și viața i s-a schimbat total

Așadar, foaia de dafin este cunoscută de mii și mii de ani și nu doar pentru gustul pe care îl dă aceasta fasolei, de exemplu. În antichitate nu era un simplu condiment, ci era folosită pe post de talisman. Oamenii erau siguri că aceasta atrage pur și simplu banii și bunăstarea. Reprezintă un talisman neobişnuit, parfumat, care vă va ajuta să atrageţi bani şi nu va permite finanţelor să se scurgă ca apa printre degete.

Potrivit tradiţiei, ar trebui să punem o frunză de dafin în portofel. Dar nu în orice moment, ci atunci când luna e în creştere. Acest talisman atrage bani, dar în acelaşi timp ajută banii să rămână la tine. Frunza de dafin poate fi plasată nu numai în portofel. Frunza frumos mirositoare poate fi pus în buzunarul unei genţi, în rucsac sau jachetă. În acest fel, nu vă veți îndepărta niciodată de acest talisman foarte puternic. Funcționează la fel de bine și dacă plasați frunza de dafin sub preșul de la intrare. Aceste frunze de dafin pot fi use și în colțurile casei, pentru atragerea bunăstării.

A pus o frunza de dafin in buzunar si viata i s-a schimbat total
A pus o frunza de dafin in buzunar si viata i s-a schimbat total

Te scapă și de stres

Frunzele de dafin mai pot fi folosite și pentru o stare de bine, nu doar pentru atragerea bunăstării. Cum pot fi folosite acestea? Ei bine, frunzele de dafin arse sunt folosite de secole pentru eliberarea de stres. Combinația de substanțe chimice (linalool) din frunze creeaza un fum care inhalat calmează mintea și corpul.

Asociația Americana a Asistentelor Anesteziste (The American Association of Nurse Anesthetists) a realizat un studiu potrivit căruia linaloolul reduce anxietatea și, totodată, îmbunătățește interacțiunile sociale. Efectele dispar însă în 10 minute după inhalarea fumului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...