A pus o ceașcă de cafea în frigider și a așteptat câteva ore. Rezultatul a dat-o pe spate

Cătălina Burghelea 30.11.2021, 12:17
A pus o ceașcă de cafea în frigider și a așteptat câteva ore. Rezultatul a dat-o pe spate

Pasionații de cofeină vor fi bucuroși să afle acest sfat de milioane. Metoda îi va ajuta pe unii dintre ei să aprecieze mai bine această băutură delicioasă. Iată de ce este bine să pui o ceașcă de cafea în frigider și să aștepți câteva ore. Odată ce afli de acest obicei, nu te vei mai putea descurca fără el.

De ce trebuie să pui o ceașcă de cafea în frigider

O cană de cafea, această băutură cremoasă cu spumă, este adesea esențială pentru unii la micul dejun. Punând ceașca în frigider, cei grăbiți vor fi încântați. Trucul te va ajuta să profiți mai bine de această sursă de antioxidanți

Punerea unei căni de cafea în frigider poate fi practică în cazul celor care nu concep diminețile fără cappuccino, latte etc. Dacă păstrezi ceașca rece, te poți bucura de un mare avantaj. Această băutură delicioasă, cu o bucată de ciocolată neagră adăugată, va fi o experiență cu totul diferită!

Nu te vei putea descurca fără această tehnică simplă

În timp ce unii își prepară cafeaua cu apă clocotită într-o cană mare, alții petrec câteva minute suflând în băutură, pentru a o răci. Acest truc este perfect pentru cei care se grăbesc și au doar câteva minute libere.

Uneori, ți se întâmplă să nu ai timp să aștepți ca espresso să se răcească și te poți frige, pentru că este foarte fierbinte. După micul dejun, trebuie să aștepți cu nerăbdare ca băutura să ajungă la temperatura potrivită.

Cum se pune corect cafeaua în ibric. Doar așa obții cea mai bună aromă

Rezultatul va fi o încântare pentru papilele gustative

Astfel, ca să economisești timp și pentru a evita diluarea cafelei cu apă rece, pur și simplu pune o ceașcă goală în congelator sau frigider înainte de a merge la culcare sau dimineața, când te-ai trezit. Turnând cafeaua în această cană răcită înainte, o poți bea imediat. În plus, te bucuri de aromele ei. Contrastul dintre cele două temperaturi va face ca această sursă de antioxidanți să se răcească rapid.

Există și alte sfaturi pentru a nu aștepta ca băutura ta preferată să se răcească. Cei care doresc să savureze o cafea bună, fără să se ardă, pot folosi alte tehnici. Vor putea adăuga mai multă prospețime băuturii lor și vor evita să piardă minute prețioase în care s-ar putea pregăti pentru job. Această băutură fierbinte poate fi savurată imediat prin adoptarea acestor metode simple.

1. Cuburi de gheață

În loc să adaugi lapte degresat sau apă rece, există un alt obicei de a bea cafeaua rapid, păstrându-și aroma. Pentru a face acest lucru, ia o tavă pentru cuburi de gheață și toarnă cafeaua preparată, tare, dacă este posibil. Pune recipientul în congelator. Când vrei să bei cafeaua dimineața, pune un mic cub de gheață de cafea în ceașcă, pentru a răci rapid băutura. Magie, nu-i așa? Tot ce trebuie să faci este să guști, va fi călduță și plină de arome!

2. Un gest simplu

Dincolo de congelarea cuburilor de cafea, există și alte obiceiuri de adoptat, dacă ești grăbit. Unul dintre acestea presupune vânturarea cafelei dintr-o cană în alta. Acest gest va avea ca efect răcirea mai rapidă. Adaugă zahăr sau lapte și asta este tot.

3. Un recipient mai mare

În loc să amesteci în ceașca de cafea cu o linguriță, te poți bucura de băutura preferată procedând astfel: toarnă apă rece într-o farfurie și lasă cana să se răcească acolo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...