A pierdut la păcănele și a plecat cu aparatul acasă. Explicația genială a unui bărbat din Gorj

Mirabela Vasile 09.09.2020, 17:16
A pierdut la păcănele și a plecat cu aparatul acasă. Explicația genială a unui bărbat din Gorj

Imagini șocante au avut loc într-o localitate gorjeană. Un oltean a furat un aparat de jocuri de noroc, chiar de sub nasul celorlalți clienți și absolut nimeni nu a schițat vreun gest. Un fan înrăit al păcănelelor a avut o criză nervoasă după ce a jucat la aparate nu mai puțin de 2.000 de lei. Astfel, bărbatul a smuls aparatul din local, l-a urcat într-o mașină și l-a dus pe câmp unde l-a spart pentru a-și recupera paguba.

Împătimitul de păcănele e acum cercetat penal

A făcut prăpăd, după ce a pierdut 2.000 de lei la păcănele
A făcut prăpăd, după ce a pierdut 2.000 de lei la păcănele

Banii au ajuns într-un final la polițiști și protagonistul este cercetat penal. Scenele s-au petrecu la câțiva kilometri de Târgu Jiu.

“Dintr-odată m-am trezit cu el că ia mașinuța, am sunat șefa, i-am spus, mi-a spus să dau în butonul de panică și pe urmă iar am sunat-o, i-am spus vezi că a scos-o din priză, vrea să o ia acasă. I-am spus Ilie stai cuminte că o să ai probleme. Ce, n-am probleme, nimic”, a spus Daniela Simionescu, angajata barului, pentru Știrile ProTV.

În imaginile filmate de camerele de supraveghere ale localului se poate vedea cum bărbatul smulge fără nicio teamă aparatul și fuge cu el în mașină. De altfel, angajata barului tremura de frică la momentul incidentului. Totodată, olteanul spune că aștepta, de fapt, să câștige dublu de la aparatul în care a băgat 2.000 de lei.

”M-am enervat pe ea ieri, am băgat 20 de milioane, nu mi-a dat nimic și am luat-o acasă. Rău de tot, foarte rău, nu că rău, când m-a supărat am și luat-o. Am zis ori mergi cu mine, măcar să iau banii.

După toate cele întâmplate, bărbatul a revenit în bar ca și când nimic nu s-ar fi petrecut și chiar a făcut și mai multe cumpărături.

” S-a întors și a luat un pachet de țigări, a zis că nu o dă la nimeni, a zis că e a lui, că joacă la ea, o duce acasă, că bagă bani în ea și nu îi dete nimic, băgase 2.000 de lei și că nu îi dete nimic.”, a spus patronul barului.

Angajată bătută cu bestialitate, după ce un bărbat a pierdut la păcănele!

Un episod similar a avut loc la începutul acestui an, tot în județul Gorj.

O angajată a fost bătută fără milă de un client furios. Bărbatul de 45 de ani s-a supărat după ce a pierdut bani la păcănele, apoi i-a cerut explicații femeii. A lovit-o cu bestialitate, iar femeia a căzut  la pământ. Apoi, bărbatul a ieșit repede din local.

Polițiștii i-au dat, însă, de urmă și l-au reținut pentru 24 de ore. Acum este cercetat pentru lovire sau alte violențe, precum și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.