A fost ședință cu tot clubul la CFR Cluj, iar Marius Șumudică a răbufnit în fața jurnaliștilor. ”Dacă mă mai întrebați asta, plec”

Andrei Cezar 20.08.2021, 18:04
A fost ședință cu tot clubul la CFR Cluj, iar Marius Șumudică a răbufnit în fața jurnaliștilor. ”Dacă mă mai întrebați asta, plec”

După meciul pierdut de CFR Cluj la Belgrad, cu Steaua Roșie (0-4), în vestiarul campioanei României s-a iscat un conflict între Marius Șumudică și o parte dintre elevii săi.

La conferința de presă dinainte partidei din campionat pe care clujenii o vor disputa în compania echipei FC Argeș, tehnicianul vișiniilor a fost întrebat despre presupusa relație tensionată dintre el și jucători. Marius Șumudică s-a enervat pe jurnaliști și le-a transmis acestora că va pleca dacă îi vor mai adresa întrebări despre acest subiect.

Marius Șumudică a răbufnit în fața jurnaliștilor: ”Dacă îmi mai puneți astfel de întrebări, plec”

La finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică și-a criticat dur jucătorii pentru prestația pe care au avut-o. La rândul lor, o parte dintre fotbaliștii campioanei, mai cu seamă ”greii” vestiarului, s-au arătat deranjați de declarațiile antrenorului, considerându-l pe Șumudică responsabil pentru eșecul usturător cu sârbii. Ambele părți au fost băgate în ședință de conducătorii clubului clujean pentru a detensiona lucrurile.

Ulterior, la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș, Marius Șumudică s-a supărat pe jurnaliști când l-au întrebat despre eventualele tensiuni dintre el și jucătorii săi.

Aș prefera să vorbim despre meciul cu FC Argeș. Dacă imi mai puneți astfel de întrebări o să mă ridic și părăsesc sala. Ar trebui să vă luați detalii din altă parte, pentru că eu nu am ce să comentez mai mult decât că a existat o discuție între mine, conducere și jucători în care s-au spus lucrurilor pe nume. Continuă activitatea și probabil veți vedea la ora jocului atitudinea jucătorilor”, a spus Marius Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.

A fost sedinta cu tot clubul la CFR Cluj, iar Marius Sumudică a rabufnit in fata jurnalistilor. ”Daca ma mai intrebati asta, plec”
A fost sedinta cu tot clubul la CFR Cluj, iar Marius Sumudică a rabufnit in fata jurnalistilor. ”Daca ma mai intrebati asta, plec”

”Pe antrenor îl țin rezultatele în funcție”

Tehnicianul speră acum să mai îndulcească din gustul amar al înfrângerii cu Steaua Roșie Belgrad și își dorește să obțină o victorie în fața echipei argeșene. Șumudică spune că beneficiază în continuare susținerea conducerii clubului vișiniu.

În afară de acest rezultat negativ și rușinos, realizat la Belgrad, în rest în campionat am arătat forță, am arătat o echipă bine pregătită, care n-am avut probleme din punct de vedere fizic, în condițiile în care suntem echipa cu cele mai multe meciuri jucate din Europa.

Dacă se dă un comunicat oficial clar din partea conducerii, cred că ăsta e comunicatul. Eu tot timpul am simțit susținere aici, n-am avut niciun fel de probleme cu nimeni din conducere, am stat de vorbă cu toți oamenii din conducere.

N-am de ce să mă îndoiesc. Pe orice antrenor rezultatele îl țin în funcție.

De aceea este un contract semnat, trebuie respectat. N-am ce să reproșez acestui club. Mi-a oferit condițiile necesare performanței și le mulțumesc pentru sprijin. Este important când cel din casa ta este aproape de tine”, a mai spus Marius Șumudică.