Ultimatumul dat de Șumudică. Nu vrea să mai lucreze cu trei dintre jucătorii de la CFR: „Ori pleacă ei, ori eu”

Andrei Cezar 18.08.2021, 17:16
Ultimatumul dat de Șumudică. Nu vrea să mai lucreze cu trei dintre jucătorii de la CFR: „Ori pleacă ei, ori eu”

Marius Șumudică este în conflict deschis cu mai mulți jucători importanți din vestiarul lui CFR Cluj. După meciul pierdut de clujeni cu 0-4 în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, antrenorul campioanei nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa priopriilor fotbaliști. Conflictul s-a adâncit și mai mult, iar ”greii” din echipa vișiniilor i-au dat o replică antrenorului lor.

Marius Șumudică, ultimatum pentru CFR Cluj. Jucătorii cu care nu vrea să mai lucreze

Înfrângerea usturătoare de la Belgrad a creat o ruptură între fotbaliștii campioanei și Marius Șumudică. După partidă, tehnicianul român și-a criticat aspru jucătorii pentru golurile primite: ”N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri. Nici când antrenam la Divizia C.”, a fost concluzia tehnicianului.

”Vocile” importante din vestiarul lui CFR nu sunt de acord cu modul în care Marius Șumudică a ales să își critice jucătorii. Fotbaliști precum Mario Camora, Ciprian Deac sau Ovidiu Hoban au un cuvânt greu de spus nu numai în vestiarul vișiniilor, ci și în fața șefilor.

Nu e corect ce face! Nu așa se rezolvă problemele din jocul echipei. Într-adevăr, Șumudică e un bun motivator, părea destul de abil în relația cu vestiarul, dar ultimele sale declarații ne fac să credem altceva. Doar noi suntem vinovați, el nu poate antrena greșeli, așa spunea!

Păi el face primul 11. El alege jucătorii. El trebuie să simtă cine e cel mai în formă, cine e cel mai pregătit să joace. Sincer, e vrăjeală multă la Șumudică și, ceea ce este cel mai important, nu are consistență ca antrenor. Pe partea fizică suntem la pământ.”, au spus fotbaliștii, potrivit Fanatik.

Ultimatumul dat de Sumudica. Nu vrea sa mai lucreze cu trei dintre jucatorii de la CFR:
Ultimatumul dat de Sumudica. Nu vrea sa mai lucreze cu trei dintre jucatorii de la CFR: „Ori pleaca ei, ori eu”

„Ori pleacă ei, ori eu”

Marius Șumudică a fost foc și pară după ce a aflat ce s-a întâmplat la finalul meciului în vestiar. Jucătorii i-ar fi strigat: ”La revedere, Șumi! La revedere!” Potrivit gsp.ro, tehnicianul nu ar mai accepta să lucreze cu trei dintre fotbaliștii menționați și a dat un ultimatum: ”Ori pleacă ei, ori plec eu!”

Nu este pentru prima oară când Marius Șumudică își artă cu degetul proprii elevi după meciuri. S-a întâmplat și după returul de la Berna, când jucătorilor nu le-a picat deloc bine că tehnicianul i-a pus la zid în discursul public.

După 0-4 cu Steaua Roșe Belgrad, tehnicianul echipei din Gruia s-a dezlănțuit și i-a ”mitraliat” pe fotbaliștii campioanei, fără a-i nominaliza.

Sper ca jucătorii mei să trăiască aceeași umilință, aceeași stare sufletească pe care o trăiesc acum. În prima repriză au ajuns de două ori la noi în careu și am primit două goluri, iar în a doua le-am făcut cadou alte două goluri. Dacă astea trebuie antrenate și sunt greșeli de antrenor, mi le asum. În momentele în care încercam să echilibrăm partida, venea câte un pumn, îl simțeam.”, a spus Șumudică la finalul meciului de la Belgrad.

Urmăriți Impact.ro și pe