A fost interzis la FCSB din cauza salariului infim propus de Gigi Becali. Ce spune impresarul lui Alexandru Crețu

Horia Stoian, Gabriel Peneș 27.05.2021, 10:42
A fost interzis la FCSB din cauza salariului infim propus de Gigi Becali. Ce spune impresarul lui Alexandru Crețu

Gigi Becali face tot posibilul de a-l aduce la formația sa pe Alexandru Crețu pentru a evolua pe gazon pe post de „închizător” la echipa care urmează să fie antrenată de către Dinu Todoran.

În ciuda insistențelor patronului FCSB, Crețu refuză pentru moment să dea un răspuns final, cerând mai mult timp pentru a lua această hotărâre. Între timp, pe scenă a intrat impresarul fotbalistului care îl sfătuiește pe Alexandru să nu semneze contractul din cauza ofertei făcute de Becali.

Motivul? Pur și simplu remunerația oferită de patron este infimă, și nu doar atât, însă evoluția formației din anii precedenți a fost sub nivelul așteptărilor, FCSB nereușind să mai pună mâna pe titlu de 6 ani de zile.

Alexandru Crețu, interzis la FCSB

După refuzarea prelungirii contractului cu NK Maribor, Crețu s-ar putea alătura roș-albaștrilor din postura de sportiv liber de contract. Cu toate acestea, Zvonko Milojkovic, impresarul jucătorului, îi interzice vehement fotbalistului să semneze cu echipa patronată de către Becali.

Nu doar atât, însă Milojkovic îl pune pur și simplu la pământ pe patronul echipei, după ce acesta și-a înaintat oferta către jucătorul născut în Pașcani.

„Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară.

100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă”, a spus impresarul lui Crețu.

Zvonko Milojkovic: „Nu vor câștiga campionatul nici în următorii 5 ani!”

Interzicerea impresarului fotbalistului de a nu se alătura echipei roș-albastră ține și de faptul că formația lui Becali nu a mai pus mâna pe titlu din 2015, iar acesta prevede un viitor sumbru pentru FCSB.

„Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa.

Să nu mai vrobim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Liber de contract

După ce a refuzat să își prelungească înțelegerea cu NK Maribor, sportivul născut în Pașcani, pe 24 aprilie 1992, este la momentul actual liber de contract, iar cota acestuia, potrivit transfermarkt.com, este în cuantum de 400.000 de euro.

Alexandru Crețu

La 28 de ani, Alexandru Crețu s-a alăturat echipei naționale după 9 apariții la naționala U21, între anii 2012-2014, cu primul meci sub tricolor fiind cel din 4 sptembrie 2020, împotriva Irlandei de Nord, în Liga Națiunilor.

Urmăriți Impact.ro și pe