A fost abandonat de mamă la gunoi la doar două zile de la naştere. La 31 de ani a devenit milionar. Meseria care i-a adus succesul în viaţă

Nicu Stan 07.06.2021, 18:10
A fost abandonat de mamă la gunoi la doar două zile de la naştere. La 31 de ani a devenit milionar. Meseria care i-a adus succesul în viaţă

A fost abandonat de mamă la gunoi la doar două zile de la naştere. La 31 de ani a devenit milionar. Meseria care i-a adus succesul în viaţă.

Poveste de succes. Cum a devenit milionar un copil care a fost abandonat la naștere

Un copil a fost abandonat de mamă la gunoi la doar două zile după ce a fost născut. Acel copil, la 31 de ani distanță, a devenit milionar. Ce meserie i-a adus succesul în viaţă.

Povestea „copilului din gunoaie” este una de succes, micuțul devenind un inventator în telecomunicații și având o afacere care i-a adus milioane de dolari.

Fredie Figgers si cel care l-a crescut
Fredie Figgers si cel care l-a crescut

Frumoasa poveste a început cu un calculator vechi

Povestea copilului din gunoaie a impresionat pe toată lumea. Freddie Figgers a refuzat să fie o victimă a circumstanțelor tragice în care s-a născut. Tânărul a fost abandonat la doar 2 zile după naștere, de către mama lui, lângă un tomberon, într-o zonă din Florida, SUA.

Freddie Figgers a devenit pasionat de tehnologia informației pe când era doar un copil și primit în dar un calculator folosit. Aceasta a constituit începutul unei frumoase povești care, prin determinare, l-a adus pe copilul abandonat pe culmile înalte ale succesului.

Ce sfat are Fredi pentru lume

Freddie Figgers dorește să împărtășească celorlalți un sfat. Acesta este să nu se lase pradă mediului potrivnic în care au venit pe lume.

”Nu lăsa împrejurările să decidă cine ești”, a fost dintotdeauna mott-ul tânărului orfan ajuns milionar.

Fredie a aflat cine este, de fapt, la 8 ani

Pe vremea când avea 8 ani, Freedie Figgers a aflat că cea care i-a dat viață l-a lăsat în stradă când era doar un nou-născut. L-a întrebat pe tatăl său, Nathan, care este povestea nașterii sale, iar părintele său i-a spus crudul adevăr.

 ”Mi-a spus, ascultă, îți voi spune direct, Fred, mama ta biologică, te-a aruncat, iar eu și Betty Mae, nu am vrut să te luăm prin asistență maternală și te-am adoptat, tu ești fiul meu”, povestește inventatorul milionar.

Cum s-a afirmat Fredie

Prima invenție, care l-a scăpat pe Freddie Figgers de sărăcia în care creștea, a fost creată de tânăr pentru a-l ajuta pe tatăl său care era bolnav de Alzheimer.

Tatăl lui dispărea de acasă mereu din cauza bolii și nu mai știa cum să se întoarcă. Freddie Figgers și-a folosit pasiunea pentru calculatoare pentru a crea un dizpozitiv de urmărire GPS, pe care să-l monteze în talpa pantofilor și să poată astfel să monitorizeze locația tatălui său în orice moment.

A doua invenție, tot din grija către om

Cel care l-a crescut Freddie Figgers ca și pe fiul lui, a decedat în 2014, la 81 de ani. La acel moment, Freddie Figgers și-a vândut invenția de monitorizare a persoanelor cu Alzheimer, pentru prețul de 2,2 milioane de dolari.

Freddie Figgers a îmbinat din nou pasiunea pentru tehnologie cu dorința de a face bine oamenilor, când a creat a doua invenție după ce un neam de-al său a murit în urma unei come diabetice. Fredie Figgers. la 22 de ani, a creat un glucometru care transmite nivelurile glicemiei, astfel încât în cazul deteriorării stării bolnavului rudele și medicii să afle în timp util.

Urmăriți Impact.ro și pe