Andreea Esca împlinește, azi, 48 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta PRO TV din satul în care a copilărit

Iancu Andreea 29.08.2020, 14:17

Cea mai îndrăgită știristă din România aniversează astăzi frumoasa vârstă de 48 de ani. Spiritul său plin de viață și mereu zâmbitoare în viața privată, Andreea Esca a cucerit inimile oamenilor încă din copilărie. Imaginile rare din copilăria vedetei Pro TV ne dezvăluie și o altă față a Andreei, dincolo de pupitrul știrilor.

Andreea Esca, urări speciale din partea apropiaților, cu ocazia împlinirii a 48 de ani

Celebra jurnalistă se bucură de o zi de naștere specială. Astăzi, Andreea Esca împlinește 48 de ani și a fost asaltată de mesajele de felicitare ale apropiaților. Astfel, după ce în urmă cu câteva luni Andreea anunța clipele dificile prin care trece, fiind depistată pozitiv cu Covid-19, alături de fiul și soțul său, acum vedeta are motive de bucurie.

Artiști, colegi de televiziune, actori și prieteni apropiați au luat cu asalt Instagramul vedetei, postând story-uri cu urări de „La mulți ani!” pentru Andreea. De asemenea, familia sa i-a pregătit o petrecere într-un cadru restrâns, de la care nu putea lipsi și tortul aniversar.

La fel de zâmbitoare și veselă, Andreea le-a mulțumit tuturor pentru urările primite.

Andreea are amintiri frumoase din perioada copilăriei foto - alistmagazine.ro
Andreea are amintiri frumoase din perioada copilăriei
foto – alistmagazine.ro

Copilărie de neuitat, petrecută la sat

Andreea Esca a avut parte de clipe minunate, petrecute la bunici. Vedeta povestea în cadrul unui articol pentru Alist Magazine ce iubea să facă cel mai mult în copilăria petrecută la țară.

„Mama, care nu a înțeles niciodată atmosfera rurală, pentru că s-a născut și a crescut în București, ca și părinții ei, mă întreba de fiecare dată când mă-ntorceam din sat, seara târziu: „ Da’ ce tot ai tu de vorbit cu vecinii?”

Nici ideea n-avea câte povești am ascultat despre care nu citești în nicio carte și nu vezi în niciun film. Nici idee n-avea ce momente artistice cu poezii și cântece le ofeream, pentru o porție de cartofi prăjiți în untură și o cană de lapte de bivoliță, care sunt mereu muuuult mai bune în străini.

Apoi cum să-i explic eu, că nimic nu se compară cu baia în „piscina” pe care o faci tu săpând în râu și punând bolovani, sau cu porumbul copt, „găsit” pe câmp. Astea nu se pot explica. Se pot doar trăi. Toate, combinate cu faptul că, spre deosebire de copiii sătenilor, noi mergeam de drag la adunat otava și cartofii, pentru că ne duceam doar de câteva ori și părea o mare distracție. Ne rugam de vecini să ne ia cu ei în căruță să-i ajutăm,  iar ei ne acceptau mai mult de drag, că știau că nu suntem obișnuiți cu munca și când dogorește soarele o să ne tragem leșinați la umbră…”, povestea Andreea Esca potrivit alistmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...