Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 23-29 septembrie 2019. Cele mai norocoase zodii în această săptămână

bogdan 23.09.2019, 18:40
Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 23-29 septembrie 2019. Cele mai norocoase zodii în această săptămână

Astrologul și numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, principalele previziuni pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019. Ce se anunță pentru nativii zodiacului, ce îi așteaptă în acest interval, dar și alte informații esențiale pentru această săptămână, în materialul următor!

Horoscop, 23-29 septembrie 2019. Principalele previziuni pentru nativii zodiacului

Specialistul Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru săptămâna cuprinsă între 23 și 29 septembrie. Ce îi așteaptă pe nativii zodiacului și alte detalii esențiale din horoscop în acest material!

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru 23 septembrie - 29 septembrie. Principalele previziuni pentru nativii zodiacului
Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru 23 septembrie – 29 septembrie

Horoscop Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec se anunță o săptămână bună, în care vor da lovitura. Sunt zile esențiale pentru acești nativi, care vor avea parte de un salt esențial în existența lor.

Horoscop Taur

Specialistul le recomandă nativilor născuți în zodia Taur să schimbe abordarea și să încerce să găsească o altă perspectivă de a vedea lucrurile și de a rezolva problemele.

Horoscop Gemeni

Săptămâna cuprinsă între 23 și 29 septembrie aduce semne bune pentru nativii Gemeni. Aceștia au parte de protecție totală și posibilitatea de a face lucruri bune.

Horoscop Rac

Pentru nativii zodiei Rac se anunță zile grele în intervalul 23-29 septembrie. Sunt sfătuiți să încerce să se odihnească și să găsească puteri pentru a depăși momentele ce urmează.

Horoscop Leu

Zile importante pentru nativii zodiei Leu! Aceștia vor ajunge față-n față cu un lucru important care le va schimba radical viața.

Horoscop Fecioară

Calm, răbdare și perseverență, este sfatul specialistului pentru această săptămână! Nativii zodiei Fecioară vor fi provocați la o mică bătălie, dar nu trebuie să dea curs provocării. Nu este o miză puternică.

Horoscop Balanță

Vara s-a încheiat, însă gândul nativilor zodiei Balanță este tot la vacanță. Drept urmare, ei își pregătesc bagajele pentru următorul sejur.

Horoscop Scorpion

Pentru nativii zodiei Scorpion apar șansele unei noi relații sentimentale în aceste zile. Așadar, Cupidon este de partea lor, trebuie doar să fie puțini atenți la oportunitățile care se ivesc.

Horoscop Săgetător

Nativii zodiei Săgetător se gândesc la schimbări, iar în scurt timp vor trăi efectele unei schimbări majore.

Horoscop Capricorn

În aceste zile, nativii zodiei Capricorn trebuie să-și facă ordine în priorități și să realizeze ce obiective au pentru viitorul apropiat. Doar așa își pot consolida poziția pe toate planurile.

Horoscop Pești

Pentru nativii zodiei Pești, se anunță în intervalul 23-29 septembrie zile de revigorare pe toate planurile psihic, fizic și financiar.

Urmăriți Impact.ro și pe