Ileana Lazariuc, apariție de senzație la 38 de ani. N-o mai văzuse nimeni după divorțul de Ion Ion Țiriac

Iancu Andreea 04.08.2020, 20:55

Frumoasa Ileana Lazariuc este una dintre cele mai apreciate românce în privința aspectului său fizic. Deși a împlinit vârsta de 38 de ani și este mamă a doi copii, Ileana radiază. Totuși, vedeta a ales să ia o pauză de la viața din mediul online după divorțul de Ion Ion Țiriac. Acum, însă, tânăra este pregătită să revină, ba chiar a uimit cu apariția sa.

Ileana Lazariuc, apariție spectaculoasă, după divorț

Se spune că româncele sunt femei extrem de frumoase, iar Ileana este dovada clară. Fiica Anastasiei Lazariuc se bucură chiar și la 38 de ani de un trup fără cusur. Vedeta, însă, a trecut prin clipe dificile după ce a divorțat de Ion Ion Țiriac. Astfel, o lungă perioadă de timp, Ileana nu s-a mai afișat.

Totuși, frumoasa moldoveancă a revenit pe rețelele de socializare, afișând o ținută extrem de sexy. Fosta soție a milionarului pare să fi trecut cu bine peste divorț și arată mai bine ca niciodată.

Fotografia postată de Ileana, având ca descriere textul „Lupta este reală”, a fost extrem de apreciată de fanii vedetei. Mulți au lăudat-o pentru modul în care arată, felicitând-o pentru frumusețe și eleganță. Deși nu se cunoaște deocamdată dacă cineva i-a luat locul lui Ion Ion Țiriac la brațul Ilenei, cu siguranță va exista cineva care să o facă să radieze din nou.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au fost căsătoriți timp de zece ani
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au fost căsătoriți timp de zece ani

Poveste de dragoste cu final nefericit

Din păcate, mariajul de zece ani dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-a terminat printr-un divorț. Totuși, povestea de dragoste dintre cei doi durează de aproape douăzeci de ani.

Parcursul iubirii lor a fost unul neașteptat, presărat cu despărțiri și împăcări. Ileana și Ion Ion s-au cunoscut în urmă cu 18 ani și au trăit o relație intensă. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar Țiriac jr. a ales să se căsătorească cu Maria Marinescu, în 2007. După doar trei luni, Ion Ion și Maria au divorțat. Ileana Lazariuc și fostul său soț s-au reîmpăcat și au decis să se căsătorească în martie 2009, la Monte Carlo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...