Cum o alintă Reghe pe Anamaria Prodan. Mesajul impresionant a strâns zeci de mii de aprecieri

Marian Cărăvan 28.07.2020, 19:07

Laurențiu Reghecampf știe să se poarte cu o femeie. Și face gesturi care o uimesc până și pe Anamaria Prodan, care crede că le-a văzut pe toate.

Frumoasă, furioasă, caldă și misterioasă! Așa o vede Reghe pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, o femeie care întoarce privirile bărbaților, și care nu-și trădează deloc vârsta, trăiește ca-n basme în lumea arabă. De asta are grijă chiar soțul ei, acum antrenor la Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Sexy impresara nu a rezistat deloc tentației și a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare cum este alintată de Reghe. Așa am putut afla cu toții ce sentimente are Laurențiu Reghecampf pentru frumoasa lui soție, pe care o descrie într-un mod uimitor. Anamaria a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii, însoțite de un mesaj impresionant semnat de partenerul ei de viață. Aprecierile au curs valuri-valuri după apariția mesajului.

„Nevasta mea este Frumoasă precum Coasta de Azur,
Furioasă ca Marea Nordului,
Caldă ca nisipurile Saharei,
Misterioasă ca Povestile din 1001 de nopti ale Șeherezadei,
Arde ca focurile Bengaleze!”, este modul în care Laurențiu Reghecampf își percepe soția.

Laurențiu Reghecampf, în drum spre FCSB?

Ajuns la 44 de ani, Laurențiu Reghecampf antrenează acum în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl, dar gândul lui este uneori acasă, în România. Este posibil să revină mai repede decât s-ar fi așteptat, deși la un moment a antrena din nou echipa patronată de Gigi Becali părea ceva ireal. Dar, semnalele revenirii la roș-albaștri sunt tot mai evidente. Mai întâi, le-a dat drumul colaboratorilor săi de la Al-Wasl, „secundul” Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert, care au ajuns în staff-ul FCSB, dând naștere speculațiilor.

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Seaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea”, spunea Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

Antrenorul român a pregătit-o în două rânduri pe FCSB, în perioada 2012-2014, respectiv 2015-2017. Reghecampf a cucerit 3 trofee cu FCSB: două titluri la rând (2012-2013 și 2013-2014) și o Supercupă (2013-2014)

 

Urmăriți Impact.ro și pe