Ce apare în fața sediului Poliției Caracal, la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Cutremurător!

Madlen Moraru 27.07.2020, 14:52

S-a împlinit un an de la dispariția, respectiv apelul disperat după ajutor al Alexandrei Măceșanu la 112. Cazul Caracal nu a ajuns nici până acum la o finalitate, iar părinții celor două fete nu au habar ce li s-a întâmplat acestora cu adevărat. Mulți au fost surprinși de ce a aparut azi în fața sediului de Poliție din Caracal.

Ce apare azi în fața sediului Poliției Caracal, la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Cutremurător!

Aniversarea sumbră de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu l-a făcut pe unchiul fetei să recurgă la un gest disperat. Este cutremurător modul în care a acționat Alexandru Cumpănașu, vizibil răpus de întreaga situație. Fostul candidat la alegerile prezidențiale a mers în fața sediului de Poliție din Caracal și a filmat toate aceste momente. Filmulețul postat i-a lăsat pe cei care îi urmăresc activitatea din mediul online cu gura căscată. De asemenea, a fost vorba despre un moment care a coincis cu dispariția din urmă cu un an a fetei.

Ce apare azi în fața sediului Poliției Caracal, la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Cutremurător!
Alexandra Măceșanu a dispărut cu un an în urmă, spre finalul lunii iulie, după ce a apelat numărul 112 din casa monstrului din Caracal

Alexandru Cumpănașu a mers până în fața sediului de Poliție din Caracal cu o pancardă ce o înfățișa pe Alexandra Măceșanu, nepoata lui. Mai apoi, a înfipt respectivul însemn direct în fața intrării de la unitatea de poliție. Dezamăgite de demersurile autorităților până la acest moment, rudele Alexandrei Măceșanu au recurs la acest gest cutremurător și neașteptat. Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, urmează să fie judecat, dar procesul său a fost amânat în mod constant în ultimele luni, pe fondul pandemiei cu noul virus.

„Nu uit și nu iert pe nimeni niciodată! Astăzi eu am înfipt această pancartă cu Alexandra în fața sediului poliției Caracal. Să trăiască toată viața cu această imagine când se duc la «serviciu»! Cu orice risc. Jigodiile acelea nu merită mai mult! Și dacă o vor scoate o voi pune la loc! Cuvintele sunt de prisos! Veniți alături de noi să luptăm pentru dreptate”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook, în dreptul unui clip video.

Urmăriți Impact.ro și pe