Emoții mari pentru Gică Hagi, pe final de sezon. Ce se întâmplă acum la Viitorul

Marian Cărăvan 24.07.2020, 14:21

Gică Hagi și echipa lui trec prin mari emoții pe final de sezon. Jucătorii și membrii staff-ului tehnic și administrativ și-au făcut din nou testele pentru COVID-19 și au tremurat în așteptarea rezultatelor.

Ce se întâmplă acum la echipa lui Gică Hagi

Viitorul e prima în play-out, cu 39 de puncte, și se pare că pe această poziție va termina sezonul echipa lui Gică Hagi. Între timp, jucătorii și membrii staff-ului tehnic și administrativ repetă testele pentru COVID și speră să nu ai aibă parte de surprize neplăcute, în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri în Liga 1. Echipa patronată și antrenată de Gică Hagi a primit rezultatele testelor efectuate miercuri, rezultate așteptate cu mari emoții de tot lotul. Dacă la CFR Cluj sau Dinamo sunt adevărate focare, la Viitorul situația e total opusă.

„Astăzi (n.r. – vineri, 24 iulie) au fost trimise rezultatele, care ca şi la precedentele testări efectuate începând cu 16 mai, sunt negative pentru toţi jucătorii, membrii staff-ului tehnic şi administrativ implicaţi în desfăşurarea partidelor din Liga 1.

Suntem responsabili în această perioadă dificilă, în care ne protejăm atât pe noi cât şi pe cei din jurul nostru!”, se arată în mesajul postat de oficialii echipei lider în play-out-ul Ligii 1.

Viitorul va juca sâmbătă, 25 iulie, de la ora 18, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, în etapa a 11-a din play-out.

Răzvan Burleanu propune sancțiuni pentru cluburile care au cazuri de coronavirus

În Liga 1 avem focare de COVID-19 la campioana CFR Cluj și la Dinamo, fiind raportate cazuri de infectare și la FC Botoșani și Universitatea Craiova. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, trage un semnal de alarmă în această privință și amenință cu sancțiuni drastice cluburile unde se înregistrează cazuri.

„Cu siguranţă că ar trebui sancţionate cluburile care au cazuri de coronavirus de către Federaţie, prin Comisia de disciplină, cât şi de către autorităţile statului, mai ales că avem un protocol medical cu sancţiuni”, a declarat Răzvan Burleanu, conform Agerpres.

Cele mai multe cazuri de COVID-19 în Liga 1 sunt la CFR Cluj. Nu mai puțin de 26 de teste au fost pozitive, dintre care 16 aprțin jucătorilor. Chiar și antrenorul Dan Petrescu a fost infectat.

 

Urmăriți Impact.ro și pe