Cum se simte și unde se află Dan Petrescu, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Ultimele vești despre starea antrenorului de la CFR Cluj

Marian Cărăvan 22.07.2020, 20:32

Vestea că și antrenorul Dan Petrescu a fost depistat cu COVID-19 a lovit puternic în CFR Cluj, care deja se confrunta cu multe cazuri. Tehnicianul echipei ardelene completează lista lungă a celor de la CFR testați pozitiv cu noul virus.

Cum se simte Dan Petrescu după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Potrivit unor surse apropiate grupării din Gruia, oficialii de la CFR au căutat o clinică unde Dan Petrescu să rămână singur în cameră. Întrucât nu au găsit una la București, soluția a fost tot orașul ardelean.

Dan Petrescu nu e asimptomatic. Chiar dacă nu se simte foarte rău, a dat semne de oboseală, a avut dureri de cap”, a dezvăluit, pentru Digi Sport, o sursă apropiată echipei clujene.

Situația de la CFR Cluj, dar și cea de la Dinamo, unde sunt de asemenea multe cazuri de COVID-19, a creat agitație la Liga Profesionistă de Fotbal. O ședință de urgență a avut loc miercuri, la prânz.

„Pentru CFR se așteaptă retestarea echipei. După aceea, vom hotărî împreună ce se întâmplă mai departe.

Probabil mâine sau chiar poimâine vom vedea dacă programarea meciului cu Botoșani, de duminică, rămâne valabilă sau nu. Acum nu avem nicio decizie de amânare”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Cine sunt persoanele de la CFR Cluj infectate cu noul virus

CFR Cluj prezintă o listă lungă, din care fac parte jucători și membri ai staff-ului tehnic. Aceștia sunt:

Grzegorz Sandomierski (portar), Cristi Bălgrădean (portar), Cristi Manea (fundaş), Claudiu Petrila (mijlocaş), Adrian Păun (mijlocaş), Damjan Djokovic (mijlocaş), Cătălin Golofca (mijlocaș), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Dragotă (preparator fizic),
Bogdan Aldea (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut), Dan Petrescu (antrenor principal).

CFR Cluj este pe locul 2, la patru puncte în spatele liderului Universitatea Craiova. Echipa ardeleană are însă un meci mai puțin disputat decât ocupanta primului loc. Meciul cu FCSB a fost amânat pentru 30 iulie.

Urmăriți Impact.ro și pe