Imagini adorabile cu Prințul George, la 7 ani. Modul inedit prin care și-a sărbătorit, anul acesta, ziua de naștere

Iancu Andreea 22.07.2020, 14:20

Prințul George aniversează frumoasa vârstă de 7 ani, astăzi, 22 iulie. Astfel, Ducesa Kate Middleton și Prințul William au împărtășit cu publicul mai multe imagini adorabile cu sărbătoritul. Totodată, aniversarea de anul acesta a onomasticii prințului George a fost una inedită.

Cum a sărbătorit prințul George împlinirea vârstei de 7 ani

Este zi de sărbătoare în familia Ducelui și Ducesei de Cambridge. Fiul cel mare al cuplului, prințul George, aniversează astăzi 7 ani. Astfel, pentru a marca ziua de naștere a micuțului, cei doi au publicat câteva imagini cu fiul lor. Elementul special este faptul că fotografiile sunt surprinse chiar de către Ducesa Kate. Pasionată de fotografie, Kate Middleton a realizat două instantanee memorabile cu micuțul. Ducesa obișnuiește să își surprindă membrii familiei cu ocazia zilelor de naștere, făcând poze.

Astfel, Prințul George a fost surprins de către mama sa într-o ipostază veselă, caracteristică lui. Cele două portrete îl surprind zâmbind pe băiețel, lăsând la vedere strungăreața. Totodată, mesajul cuplului de Cambridge este unul de sărbătoare.

Ducele și Ducesa sunt bucuroși să împărtășească cu voi două fotografii noi în care apare Prințul George, înainte de aniversarea lui, conform postării de pe contul oficial de Instagram.

Pe de altă parte, ziua de naștere nu este una obișnuită. Cuplul și copiii lor se află în izolare, cel mai probabil în Norfolk, conform mirror.co.uk. Totuși, de vreme de guvernul britanic a relaxat condițiile de carantină, aniversarea de 7 ani a Prințului George ar putea să fie și alături de câțiva invitați.

Familia Cambridge, aniversare în izolare
Familia Cambridge, aniversare în izolare

Aniversări în carantină și pentru frații prințului

Dacă anul trecut, Kate și William organizau o petrecere temarică pentru Prințul George, la Palatul Kensington, anul acesta lucrurile s-au schimbat. Și Prințesa Charlotte și Prințul Louis au sărbătorit în izolare alături de părinții lor.

De altfel, toți cei trei copii ai familiei au petrecut în izolare zilele de naștere. Astfel, Prințul Louis, născut în aprilie, a fost imortalizat de Kate cu un curcubeu realizat chiar de el. Iar Prințesa Charlotte a fost surprinsă în timp ce ducea paste făcut în casă vecinilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...