Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat

Luiza Moldovan 09.04.2020, 17:44
Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat

Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat e aproape imposibil de descris în cuvinte. Bucuria copiilor a fost totală.

Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat

Casa Regală a Angliei ține aproape de britanici, într-un context extrem de dificil pentru țară. După ce, săptămâna trecută, Prințul Charles a mulțumit tuturor celor implicați în linia întâi în lupta cu pandemia, săptămâna aceasta Prințul William și soția sa, Kate, au fost cei care i-au surprins pe copiii unei școli cu un gest neașteptat: ei i-au sunat într-un apel video.

De reținut că părinții acestor copii sunt în prima linie a luptei cu pandemia. Școlile sunt închise, dar cei mici sunt duși acolo pentru ca cineva să aibă grijă de ei, în timp ce părinții lor sunt în prima linie a luptei. Pentru britanici, toți angajații din sistemul de sănătate, de la medic la infirmier, sunt persoane foarte respectate, iar munca lor e foarte apreciată. De asemenea, și copiii celor care lucrează în alte sectoare-cheie (vânzări, etc…) sunt în grija unor educatoare în timpul orelor de muncă ale părinților lor.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/3113214692063182/

„Am vrut doar să vă mulțumim din suflet, faceți o treabă minunată”

Prințul William și Kate au stat de vorbă cu cei mici și i-au încurajat. Le-au mulțumit părinților pentru munca lor și le-au explicat celor mici cât e de important ceea ce fac părinții lor.

Unul dintre copii i-a arătat lui Kate un desen cu mama sa, care a lucrat pentru sistemul medical britanic.

Trebuie să fii foarte mândru de ea, ei fac o treabă minunată, toții angajații NHS„, i-a spus Kate băiețelului.

La rândul său, Prințul William a spus și el că acești copii sunt minunați prin simplul fapt că își așteaptă părinții, cuminți, să vină acasă. „Am vrut doar să vă mulțumim din suflet, faceți o treabă minunată, continuați să o faceți„, a spus Prințul William.

Urmăriți Impact.ro și pe