Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat

Luiza Moldovan 09.04.2020, 17:44
Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat

Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat e aproape imposibil de descris în cuvinte. Bucuria copiilor a fost totală.

Copiii de la o școală din Anglia s-au trezit că sunt sunați de prințul William și ducesa Kate. Ce a urmat

Casa Regală a Angliei ține aproape de britanici, într-un context extrem de dificil pentru țară. După ce, săptămâna trecută, Prințul Charles a mulțumit tuturor celor implicați în linia întâi în lupta cu pandemia, săptămâna aceasta Prințul William și soția sa, Kate, au fost cei care i-au surprins pe copiii unei școli cu un gest neașteptat: ei i-au sunat într-un apel video.

De reținut că părinții acestor copii sunt în prima linie a luptei cu pandemia. Școlile sunt închise, dar cei mici sunt duși acolo pentru ca cineva să aibă grijă de ei, în timp ce părinții lor sunt în prima linie a luptei. Pentru britanici, toți angajații din sistemul de sănătate, de la medic la infirmier, sunt persoane foarte respectate, iar munca lor e foarte apreciată. De asemenea, și copiii celor care lucrează în alte sectoare-cheie (vânzări, etc…) sunt în grija unor educatoare în timpul orelor de muncă ale părinților lor.

William And Kate Had A Surprise Video Call With The Kids Of Key Workers

William and Kate surprised these kids of key workers over video call and they had an amazing message for them ??

Publicată de LADbible pe Joi, 9 aprilie 2020

“Am vrut doar să vă mulțumim din suflet, faceți o treabă minunată”

Prințul William și Kate au stat de vorbă cu cei mici și i-au încurajat. Le-au mulțumit părinților pentru munca lor și le-au explicat celor mici cât e de important ceea ce fac părinții lor.

Unul dintre copii i-a arătat lui Kate un desen cu mama sa, care a lucrat pentru sistemul medical britanic.

Trebuie să fii foarte mândru de ea, ei fac o treabă minunată, toții angajații NHS“, i-a spus Kate băiețelului.

La rândul său, Prințul William a spus și el că acești copii sunt minunați prin simplul fapt că își așteaptă părinții, cuminți, să vină acasă. „Am vrut doar să vă mulțumim din suflet, faceți o treabă minunată, continuați să o faceți“, a spus Prințul William.