Apariție incendiară la plajă! Soția lui Gabi Tamaș a atras toate privirile. Foto

Marian Cărăvan 17.07.2020, 16:50

Fotbaliștii au parte de soții frumoase. Nu face excepție nici Gabi Tamaș, care se poate mândri cu o adevărată „bijuterie”. Ar putea intra fără probleme într-un top mondial al frumuseților. Ei bine, a fost de-ajuns o singură apariție a Ioanei Tamaș pentru ca bărbații aflați pe Litoral să o ia razna.

Soția lui Gabi Tamaș, apariție incendiară la plajă

Ioana Tamaș are grijă de felul cum arată și nu se sfiește să-și expună corpul. Soția lui Gabi Tamaș a atras toate privirile într-o apariție incendiară pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia. Cu toate că a devenit mămică, bruneta este o veritabilă bombă sexy, cu un fizic ce stârnește imaginația bărbaților. Ioana a profitat de vremea excelentă, că doar suntem în mijlocul verii și s-a relaxat alături de familie la mare. Și nu oricum, ci oferind un adevărat spectacol pe plajă. Costumul de baie minuscul a fost „doar” un mic detaliu care a atras privirile.

Brusc, pulsul bărbaților a crescut considerabil, privind-o pe Ioana cu mișcările sale provocatoare, după ce s-a ridicat de pe șezlong pentru a merge să se răcorească în apa mării. Nici nu și-a udat bine trupul, căci a oferit un moment extrem de senzual privitorilor. Putem deduce că internaționalul Gabi Tamaș a devenit rapid unul dintre cei mai invidiați bărbați de pe plajă. Ioana a răvășit litoralul cu fizicul ei bine definit, scriu jurnaliștii de la cancan.ro, care au surprins imagini incendiare zilele trecute.

Mai vor un copil

Ioana și Gabi Tamaș s-au căsătorit în 2012, după opt ani de relație, și au împreună o fetiță pe nume Selena. Cei doi s-au cunoscut când ea avea 16 ani și fotbalistul avea 20 și evolua la Dinamo. Dacă fotbalistul care recent și-a reziliat contractul cu Astra începe ușor-ușor să-și arate vârsta, în urma vieții extrasportive agitate, Ioana posedă un trup bine lucrat. S-a ambiționat după naștere și nu numai că a dat jos kilogramele acumulate în perioada de sarcină, dar a devenit o maniacă a fitnessului și a modelării corporale.

„Fetiţa îl iubeşte şi îl adoră pe Gabi. Ea e răsfăţata lui tati, încerc să păstrez o linie, o educaţie, o stricteţe. Îşi mai doreşte un copil, și eu îmi doresc… dacă o să fie, nu zic nu. Noi ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… Am crescut alături de el. Gabi îmi face cadouri mereu şi a avut încredere în mine mereu”, spunea Ioana Tamaș la Antena Stars.

 

Urmăriți Impact.ro și pe