Cum arăta Oana Roman, la 20 de ani. ”Atunci nu știam să gătesc”

Iancu Andreea 13.07.2020, 12:40

Oana Roman este o prezență pe care unii o apreciază, în timp ce alții o critică. Motivul expus de gurile răutăcioase este modul în care arată Oana. Totuși, vedeta a povestit de ce a ajuns să acumuleze kilograme în plus. Oana Roman arăta total diferit la 20 de ani.

Viața de student în străinătate

Viața Oanei Roman a fost una dificilă, în ciuda a ceea ce cred gurile rele. Vedeta a povestit în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, cum a fost nevoită să trăiască în adolescență. Deși acum a reușit să slăbească, fiica lui Petre Roman s-a luptat mereu cu kilogramele în plus.

Se pare că în studenție Oana Roman nu a avut o viață ușoară. Ea a studiat în Franța, la Sorbona, însă abia îi ajungeau banii pentru mâncare.

Pentru mine a fost o viaţă de student atipică. Eu, fiind o străină, într-o şcoală în care nu era niciun străin, vorbim aici undeva la o mie de studenți pentru toate specializările, unde nu exista nici măcar unul care să fie de altă naționalitate decât franceză, şi atunci pentru mine a fost un pic mai greu, pentru că a trebuit să mă integrez într-un mediu care era exclusiv franțuzesc. Studiu foarte mult. Puţin timp liber. Bani foarte măsuraţi.

Oana Roman a slăbit spectaculos
Oana Roman a slăbit spectaculos

Motivul pentru care Oana Roman arăta altfel la 20 de ani

Deși era fiică de premier, Oana avea un program strict, de studiu. Astfel, vedeta avea puțin timp liber, iar în rest se afla la cursuri.

Ziua începea într-adevăr cu un croissant cumpărat de la boulangeria de la parterul blocului, apoi un drum de o oră şi zece minute cu metroul până la şcoală şi cursuri. Mai aveam o pauză la prânz pe care eu nu puteam să mi-o iau şi să merg acasă, având în vedere că stăteam foarte departe de şcoală şi cele două ore libere practic trebuia să mi le petrec undeva primprejur. Mă duceam la bibliotecă sau mă duceam la librărie, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.

Oana Roman nu era nici atunci foarte slabă, dar nu pentru că mânca mult, ci pentru că-și permitea doar preparate proaste și care i-au dereglat organismul.

Mâncare, îţi dai seama ce puteam să-mi permit. Foarte multe semipreparate şi congelate, pentru că nici nu ştiam să-mi gătesc şi nici nu prea aveam timp, dar bucuria de a mă plimba prin tot Parisul era tot ce doream. Nu mi-am făcut foarte mulţi prieteni la facultate, pentru că eram o străină pentru ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...