Simona Gherghe a răbufnit! “E jale”. Ce semnal de alarmă a lansat fosta prezentatoare de la Acces Direct

Iancu Andreea 09.07.2020, 14:47

Pandemia de coronavirus a adus teamă în rândul unora dintre noi, dar și lipsă de interes din partea altora. Astfel, în timp ce unii consideră firești mijloacele de protecție, alții au ales să nu le respecte deloc. Totuși, multe vedete vorbesc despre măsurile de precauție, iar Simona Gherghe, fosta prezentatoare de la Acces Direct, a tras și un semnal de alarmă.

Îndemnul Simonei Gherghe

Simona se bucură de o viață de familie frumoasă. Fosta vedetă de la Antena 1 este căsătorită și are doi copilași cu Răzvan Săndulescu. Ba chiar recent, cuplul a sărbătorit doi ani de când și-au unit destinele. Astfel, fiind o familie tânără, cuplul are și multă grijă de starea de sănătate a lor și a micuților. Și cum amenințarea coronavirusului i-a afectat pe toți, și Simona a decis să se exprime cu privire la acest subiect.

Pe de o parte, fosta prezentatoare de la Acces Direct a povestit o situație cruntă din cadrul unui spital românesc. Astfel, Simona a dezvăluit ceea ce un medic i-a mărturisit. Vedeta confirmă astfel că numărul de cazuri de COVID-19 sunt tot mai numeroase. De asemenea, medicii par să fie nevoiți să lucreze în condiții groaznice. În plină vară, aerul condiționat nu funcționează pentru a nu facilita răspândirea virusului. Totodată, cadrele medicale trebuie să poarte un echipament special de protecție, care nu este deloc facil.

Pe de altă parte, Simona îi îndeamnă pe urmăritorii săi să poarte masca de protecție. Prin paralela cu cei din sistemul medical, cetățenii au privilegiul de a purta masca doar în anumite situații, mult mai puțin dificil de suportat.

POARTA MASCA! Mi-a spus un doctor ca in camerele de garda e jale. Si stiti de ce? Ca vin mai multe cazuri de Covid ca-n perioada de lockdown. Medicii si asistentii sunt echipati in combinezoane (masti, viziere, tot tacamul). Iar aerul conditionat NU functioneaza ca sa nu imprastie virusul. Si voi va plangeti ca trebuie sa purtati masca cateva minute pe zi?! ???

Mesajul Simonei îndeamnă la purtarea măștii Foto - Instagram
Mesajul Simonei îndeamnă la purtarea măștii
Foto – Instagram
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...