Ce spune fiul Brigittei Pastramă că a furat de la mama sa. Cum o acuză pe fosta soție a lui Ilie Năstase

Diana Radu 23.06.2020, 11:21

Brigitte Pastramă este în conflict cu fiul său Robert de 20 de ani. Se pare că cei doi nu se înțeleg deloc bine, iar bruneta este hotărâtă să-l dea afară din casă. Robert este fiul lui Brigitte cu primul său soț, omul de afaceri Octavian Sfăt, care s-a stins din viață.

Brigitte Pastramă își acuză fiul că a furat de la ea

Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte supărată pe fiul său Robert pentru că acesta a dat o petrecere în casa acesteia la care a invitat câșiva priteni, au consumat alcool și au dat muzica la maximum. Ba mai mult, Brigitte spune că Robert ar fi consumat chiar și droguri.

De asemenea, Brigitte a făcut plângere penală șa poliție împotriva prietenilor fiului ei pe care-i acuză că i-ar fi furat mașina. Robert spune însă, că nu a furat nimic de la mama lui în afară de o sticlă de vin și o acuză pe Brigitte că nu-l înțelege și nu îl susține.

„Am avut diferite incompatibilăți parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a declarat Robert, în vârstă de 19 ani, la RomâniaTV.

brigitte, fiu, fosta sotie a lui nastase
Robert, fiul lui Brigitte Pastramă. Sursă foto: Libertatea

Fiul lui Brigitte Sfăt: „I-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus”

Robert neagă că ar fi furat mașina mamei sale și susține că aceasta are o impresie greșită despre el. Cât despre consumul de droguri de care-l acuză Brigitte, fiul acesteia recunoaște că a încercat o dată, însă nu i-au plăcut. De asemenea, Robert neagă că ar fi ridicat mâna la mama sa.

„De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin. De la 14 ani când am venit la București i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert. Brigitte a declarat că prietenii fiului ei i-au vandalizat mașina.

Urmăriți Impact.ro și pe