Adevăratul motiv pentru care Mario Fresh a fost bătut crunt în Mamaia. Decizia procurorilor schimbă totul

Rădulescu Valentin 16.06.2020, 10:01

Mario Fresh a primit o bătaie cruntă în urma unui scandal care a pornit la un club din Mamaia, atunci când alături de prietenul său Jador au vrut să meargă la hotel. Se pare însă că situația a luat o întorsătură majoră după ultimele informații apărute de la procurori. Care a fost adevăratul motiv pentru care cei doi au fost implicați în scandal?

Motivul adevărat pentru care Mario Fresh a fost bătut

Jador și Mario Fresh au fost implicați duminică dimineață într-un scandal. Cei doi artiști ar fi fost bătuți de mai mulți bărbați în parcarea clubului unde s-au distrat până în zori. În jurul orei 4:30 a început totul, iar la fața locului au ajuns autoritățile pentru a lămurii situația. Agresorii au fost duși la secția de Poliție Mamaia, unde au dat și mai multe declarații. Împreună cu cei doi artiști se afla și Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Se pare că situația a luat o întorsătură, iar cei doi artiști nu ar fi fost bătuți chiar degeaba. Acum, din deciziile procurorilor și aflate de cancan.ro, a apărut motivul real pentru care ar fi început totul. Atunci când anchetatorii au decis reaudierea martorilor și a victimelor, s-au aflat mai multe detalii pe care Mario Fresh și Jador le-au ascuns, unul dintre ele fiind faptul că Jador se cunoștea foarte bine cu cei cu care s-a luat la bătaie, iar scandalul ar fi început de la o neînțelegere. Totodată, cei doi au refuzat să vină în prima fază din nou la audieri.

Adevăratul motiv pentru care Mario Fresh a fost bătut crunt în Mamaia. Decizia procurorilor schimbă totul
Adevăratul motiv pentru care Mario Fresh a fost bătut crunt în Mamaia. Decizia procurorilor schimbă totul

Mario Fresh, victimă colaterală

După mai multe audieri efectuate de procurori, aceștia au hotărât să încadreze evenimentul la încăierare, nicidecum la loviri și alte violențe, subiectul inițial. În urma acestor informații, reiese faptul că Jador ar fi dorit să plece atunci când a ajuns nota de plată, așa că le-a spus celor cu care a petrecut să scoată din buzunar și banii pentru consumul lor, totul deoarece au avut onoarea să stea la masă cu el și cu Mario Fresh. Așadar, în urma acestei discuții, cei doi au părăsit imediat clubul, iar câțiva metri mai încolo au fost luați la rost de către acești indivizi.

Mario Fresh se pare că a fost o victimă colaterală. Artistul a intervenit pentru a încerca să îl îndepărteze pe bunul său prieten Jador, iar în final a ajuns să fie implicat în scandal. Din păcate iubita lui, Alexia Eram, a fost nevoită să asiste la bătaia primită de Mario Fresh. Mai mult, Jador ar mai fi procedat la fel cu o seară înainte, atunci când s-a îndepărtat ușor pentru a scăpa de plata notei.

Urmăriți Impact.ro și pe