Iubitul fiicei Andreei Esca și Jador, bătuți în parcarea unui club din Mamaia. Care a fost motivul scandalului

Rădulescu Valentin 15.06.2020, 09:02

Pentru că pandemia s-a mai liniștit i-ar multe dintre localuri au început să se deschidă, mai mulți artiști au plecat pe litoral să se distreze. Iubitul fiicei Andreei Esca împreună cu Jador și Lino Golden au făcut și ei acest lucru, numai că au avut parte de un eveniment mai puțin fericit când au petrecut la un club din Mamaia. Artiștii au fost bătuți chiar în parcarea clubului dintr-un motiv foarte banal.

Iubitul fiicei Andreei Esca și Jador au fost bătuți lângă un club. Motivul scandalului!

Duminică dimineață a avut loc un incident șocant pentru două persoane cunoscute din România. Iubitul fiicei Andreei Esca și Jador se aflau într-un club din Mamaia, iar după un timp petrecut acolo, polițiștii stațiunii au fost sesizați printr-un apel de urgență cu privire la un conflict. Cei doi artiști împreună cu alte două persoane au ajuns să fie agresate fizic de mai mulți indivizi. Totul s-ar fi întâmplat pe motiv că aceștia ar fi vrut să se așeze la o masă VIP, acolo unde agresorii voiau și ei să stea.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 4:30, iar persoanele în cauză au fost luați de către autorități și conduși la sediul Poliției din Mamaia, unde Mario Fresh și Jador au depus plângere. În urma celor întâmplate a fost întocmit și un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acum Polițiștii din Mamaia efectuează verificări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Iubitul fiicei Andreei Esca și Jador, bătuți în parcarea unui club din Mamaia. Care a fost motivul scandalului
Iubitul fiicei Andreei Esca și Jador, bătuți în parcarea unui club din Mamaia. Care a fost motivul scandalului

Lino Golden a fost și el împreună cu cei doi artiști

Mario Fresh și Jador au fost pe litoral împreună cu Lino Golden, dar după un timp acesta nu și-a mai făcut apariția la club, deoarece s-a retras în urmă cu ceva timp în camera hotelului Nyota. Mario Fresh se afla împreună cu iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, care a fost speriată de moarte și a început să țipe de teama atacatorilor. Cei doi tineri au declarat că nu se cunoșteau cu agresorii, iar în club nu ar fi avut nici un fel de divergențe cu aceștia. Mai mult, cei doi artiști le-au declarat anchetatorilor că unul dintre agresori ar fi spus „Aduceți săbiile din mașină…”.

„Eu si Mario suntem bine amandoi. S-a întamplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare sa te distrezi si dai de asa ceva. E trist ca oamenii sunt atat de rai in ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toti ceilalti, avem viata noastra si ne distram si noi cum fac tinerii de varsta noastra. Suntem bine, multumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI