Primele imagini de la nunta dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. Ce rochie a purtat mireasa

Andrei Cezar 07.06.2020, 16:35

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Deși până mai ieri se vorbea de un divorț între el și Ioana Simion, iată că nebănuite sunt căile Domnului, iar cei doi au anulat divorțul și au mers în fața altarului pentru a-și uni destinele. Totuși, soția tenismenului i-a pus condții pentru a face acest pas.

Ilie Năstase la a cincea căsătorie

În urmă cu doar două săptămâni, cuplul Ilie Năstase și Ioana Simion era în pragul divorțului. Puțină lume le mai dădea șanse de împăcare, dar iată că imposibilul s-a produs. Fostul tenismen și soția lui au reușit să treacă peste neînțelegerile care i-au despărțit și s-au împăcat.

Mai mult decât atât, cei doi nu a mai dorit să aștepte până după pandemie pentru a face cununia religioasă și petrecerea, așa cum spuneau în urmă cu ceva timp, ci au mers direct în fața altarului pentru a spune un ”Da!” hotărât.

Într-un cadru restrâns, de numai câteva persoane, Ilie și Ioana Năstase s-au cununat religios într-o biserică din localitatea constănțeană Techirghiol. Îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, superbă, cu voal lung, iar el într-un costum militar au avut parte de o ședință foto care să le păstreze vie amintirea momentului unic.

Primele imagini de la nunta dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. Ce rochie a purtat mireasa
Primele imagini de la nunta dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. Ce rochie a purtat mireasa

Pentru un ”Da!” în fața altarului, Ioana i-a pus condiții lui Ilie

Pozele în care li se citește fericirea pe chip au fost postate pe pagina de socializare a Ioanei Năstase, însoțite de mesajul emoționant: ”Momente unice” .

Urările de bine nu au întârziat să apară. Prietenii și urmăritorii le-au transmis toate gândurile bune și celebrul ”Casă de piatră!”.

Înainte de a spune ”Da!” în fața  preotului, Ioana Năstase a trebuit să pună lucrurile la punct cu soțul ei.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase pentru Click.

Anul trecut cei doi au făcut cununia civilă.

Urmăriți Impact.ro și pe