Se schimbă regulile la America Express. Irina Fodor a făcut anunțul, ce se întâmplă cu echipele înainte de ultima etapă

Anca Manolica 07.03.2023, 08:23

America Express continuă în Columbia, ultima țara de pe drumul Aurului. Cele cinci echipe rămase în competiția de la Antena 1 sunt tot mai aproape de ultima etapa, în care va da marele premiu pus la bătaie. Și cum una sigură va ieși învingătoare, în ediția de luni, 6 martie, Irina Fodor a făcut un anunț extrem de important. Regulile se schimbă la America Express.

Se schimbă regulile la America Express

Competiția de la Antena 1 se apropie de final, astfel că cele cinci echipe rămase în competiție vor trebui să se supună unor noi reguli. În ediția de luni, 6 martie, Irina Fodor a anunțat că vor exista unele schimbări, având în vedere că marea finala se apropie cu pași repezi.

Cum nu mai sunt foarte mulți kilometri de parcurs pe Drumul Aurului, concurenții care au rămas încă în cursa pentru marea finală au aflat că vor fi supuși la mai multe de probe, iar miercuri, cel mai probabil, va exista o eliminare. Totodată, gazda show-ului i-a anunțat pe concurenți că, în această etapă a competiției, va exista o singură imunitate care, de altfel, este și ultima.

„Nu vreau să vă întrerup veselia. Vreau să vă spun ceva neplăcut și poate șocant. În acestă etapă nu mai există decât o singură imunitate. Care este și ultima din acest sezon”, a anunțat Irina Fodor.

Ce echipă a câștigat-o

Dacă până acum concurenții aveau două șanse de imunitate, pe măsură de echipele avansează în competiție, regulile se schimbă. Așadar, în ediția de luni, 6 martie, prezentatoarea emisiunii a oferit ultima imunitate a sezonului.

Irina Fodor
Irina Fodor

Cursa pentru a o obține i-a adus pe concurenții America Express în localitatea care a inspirat filmul de animație „Encanto”, coloratul orășel columbian Barichara. Și nu a fost deloc ușor, având în vedere „handicapul” pe care l-au avut, menit să sporească dificultatea competiției. Astfel, echipele au avut de căutat răspunsuri la întrebări despre cultura locală, în timp ce cei doi membri erau încătușați.

Iar prima echipă care a ajuns la pupitrul Irinei Fodor a fost cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, ele fiind câștigătoarele ultimei imunități de la America Express.

„Ne-am dorit atât de tare imunitatea și să intrăm în etapa nouă!”, a spus Andreea Antonescu.

„Am fost determinate”, a spus Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...