Shakira rupe tăcerea după ce l-a „distrus” pe Pique în câteva melodii. Ideea i-a venit de la fiul ei

Andrei Simion, Sorin Barbu 28.02.2023, 19:41

Shakira rupe tăcerea după ce l-a „distrus” pe tatăl celor doi copii ai ei, Gerard Pique, în câteva melodii, în urma despărțirii lor, în contextul în care a ieșit la iveală că fostul fotbalist i-a fost infidel. Cântăreața a spus că fiul ei cel mare, Milan, i-a dat o idee.

Shakira, primul interviu de după despărțirea de Pique

Cântăreața columbiană a acordat primul interviu după lansarea melodiei „Session 53” pentru care a colaborat cu producătorul muzical argentinian Bizarrap. Versurile acestei piese fac referiri directe la despărțirea artistei de Gerard Pique și la infidelitatea fostului fotbalist catalan.

„Am reușit să simt că sunt suficientă, ceea ce nu credeam că se poate întâmpla”, a spus Shakira într-un interviu acordat la „El punto”, principala emisiune de știri a Televisa, prezentată de jurnalistul mexican Enrique Acevedo.

„Am crezut și eu povestea aceea că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se completa, o familie… Am avut și eu acest vis. Nu toate visurile se împlinesc, dar viața găsește o modalitate de a se revanșa față de tine. Acum mă simt completă pentru că simt că depind de mine și am și doi copii care depind de mine, așa că trebuie să fiu mai puternică decât o leoaică”, a adăugat ea.

Gestul uimitor făcut de Shakira pentru mama lui Gerard Pique
Shakira

Shakira, despre durere

De asemenea, Shakira a spus că uneori simte că a trăit mai mult de o viață și că durerea nu este nimic mai mult decât o emoție. Cântăreața a adăugat că nu a știut că poate fi puternică și că întotdeauna a crezut că este mai degrabă fragilă.

„Când o femeie trebuie să înfrunte loviturile vieții, iese mai puternică. Pentru că a învățat să își cunoască slăbiciunile, să își accepte vulnerabilitatea, să își exprime această durere. Se spune că opusul depresiei este exprimarea”, a spus cântăreața.

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în anul 2010, în timpul înregistrării videoclipului „Waka Waka” pentru Cupa Mondială din Africa de Sud, pe care echipa națională a Spaniei a câștigat-o în acel an.

Cântăreața și fostul fotbalist au împreună doi fii, pe Milan, în vârstă de 10 ani, și pe Sasha, în vârstă de 7 ani. În iunie 2022, cuplul a emis o declarație pentru a-și anunța separarea după 12 ani de conviețuire, cerând în același timp „respect pentru viața lor privată”.

De atunci, Shakira a lansat patru melodii care vorbesc despre despărțire: „Te felicito”, „Monotonía”, „Session 53” și „TQG”, cu Karol G, care a fost lansată pe 23 februarie și în care amândoi își atacă foștii parteneri.

Ce idee i-a dat Shakirei fiul ei cel mare

În interviul cu Acevedo, înregistrat la Barcelona în urmă cu o săptămână, cântăreața a dezvăluit că ideea colaborării ei cu Bizarrap i-a aparținut, de fapt, fiului ei cel mare, Milan, potrivit El Pais.

„Mami, trebuie să faci ceva cu Bizarrap, care este zeul argentinian”, a spus Milan, fiul ei cel mare. „El a fost cel care mi-a făcut cunoștință cu muzica lui Bizarrap”, a mai spus ea. „Uite, uite. Uite cine mi-a scris”, i-a spus Shakira băiatului când a primit un mesaj de la producătorul de 24 de ani.

Artista columbiană s-a arătat recunoscătoare că argentinianul i-a oferit ocazia de a se descărca „Am intrat în studio într-un fel și am ieșit în alt fel”, a spus ea despre ziua în care a înregistrat piesa „Session 53”, adăugând: „Aș fi fost într-un loc foarte diferit dacă nu aș fi avut acel cântec”.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, și Gerard Pique, în vârstă de 36 de ani, au încheiat un acord de custodie pentru copiii lor la sfârșitul anului 2022. Cântăreața va locui cu Milan și Sasha la Miami pentru a scăpa de asediul mediatic, iar fostul fotbalist își va putea vizita copiii ori de câte ori dorește. În acest fel, cântăreața columbiană se va întoarce în Statele Unite ale Americii, după ce a locuit ani de zile la Barcelona, pentru a-și continua cariera, care era suspendată de ceva timp.

Shakira: „Am trăit una dintre cele mai dificile perioade din viața mea”

Cântăreața columbiană a declarat că a trăit „una dintre cele mai dificile și mai întunecate perioade” din viața ei în 2022. Despărțirea a fost agravată de accidentele suferite de tatăl ei, în vârstă de 94 de ani, în timp ce se afla cu ea și familia ei la Barcelona. Bărbatul a căzut de două ori în mai puțin de o săptămână. După prima împiedicare, a trebuit să fie supus unei operații pe creier, iar după cea de-a doua căzătură a fost internat la terapie intensivă.

În plus, cântăreața așteaptă soluționarea unui proces pentru fraudă fiscală. Acuzarea cere o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru fraudarea fiscului spaniol cu 14,5 milioane de euro între anii 2012 și 2014, în timp ce cântăreața susține că nu a locuit în Spania în mod stabil până în 2015 și că, prin urmare, nu trebuia să își plătească impozitele acolo.

Luni, celebra cântăreață Shakira a declarat că a trebuit să își „dezvolte mușchii emoționali” în ultimele luni, dar că acum este „pregătită pentru următoarea rundă”.

Urmăriți Impact.ro și pe