Soția lui Dani Oțil s-a filmat într-o ipostază intimă și a stârnit jihadul. Fanii s-au împărțit în două tabere. „Cu toții ți-am văzut lenjeria azi”

Badea Violeta 24.01.2023, 14:28

Dani Oțil este, fără îndoială, unul dintre cei mai norocoși bărbați din țara noastră și nu numai. Acesta se poate lăuda cu o carieră de invidiat în televiziune, dar și cu o familie minunată. Prezentatorul TV este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, un model de succes. Cei doi se înțeleg de minune și au împreună un băiețel, pe Tiago. De curând, frumoasa soție a vedetei de la Antena 1 s-a filmat într-o ipostază intimă și a stârnit jihadul pe internet. Iată cum a apărut partenera lui Dani Oțil!

Soția lui Dani Oțil, apariție de senzație pe rețelele sociale

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 30 de ani, se iubește de ani buni cu Dani Oțil, alături de care are și un băiețel, pe nume Tigao. Cu toate ca a adus pe lume un copil, frumoasa blondină arată foarte bine și nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie.

Extrem de activă în mediul online, acolo unde-și ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa și a matinalului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de curând, Gabriela Prisăcariu a stârnit un val de comentarii din partea doamnelor, domnișoarelor, dar și din partea reprezentanților sexului puternic.

Lipsită de inhibiții, partenera de viață a lui Dani Oțil și-a surprins fanii cu un filmuleț de-a dreptul incendiar. Vedeta a apărut în lenjerie intimă în fața internauților, iar imaginile provocatoare au provocat jihadul pe Instagram.

Citește și De ce „fug” bonele de Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu. Matinalul a spus-o chiar el: „Să nu se sperie”!

Gabriela Prisacariu 2
Gabriela Prisacariu 

Gabriela Prisăcariu n-a scăpat de critici

Blondina s-a filmat în lenjerie intimă, în timp ce se îmbracă, iar comentariile urmăritorilor săi nu s-au lăsat foarte mult timp așteptate. Iată ce au scris internauții:

„Vai, vai și iarăși vai…. Așa nu.

Daca te întâlnesc pe stradă, să știu ce chiloți ai!!👏Nu înțeleg! Astea sunt mamele în secolul nostru! Astea sunt soțiile în secolul nostru! Unde este intimitatea cu soțul tău dacă noi cu toții ți-am văzut lenjeria azi? Nu zice nimeni că nu ești de apreciat, dar sunt totuși lucruri pe care ar trebui să le păstrezi pentru copilul și pentru soțul tău!! Te devalorizezi!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Totuși, au fost și internauți care i-au luat apărarea Gabrielei Prisăcariu

„Dacă se devalorizează în ochii tai nu-i problemă. În ochii lui Dani sigur nu o să se devalorizeze. Mi se pare că sa devalorizat leul în raport cu euro. Asta devalorizare care ne dă dureri de cap.

Bună Gabriela! O să se oripileze unele mămici când o să vadă așa ceva. Mie nu mi se pare nimic vulgar, nimic deplasat. Ești o femeie fină, emani feminitate și rafinament.

Iar ai enervat toate grasele :)))”, au scris internauții.

Citește și Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu, de fapt. Cu câți centimetri este mai înaltă decât Dani Oțil!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...