Imaginea indecentă cu care Anamaria Prodan și-a surprins admiratorii. Cum s-a lăsat impresara fotografiată la început de an. Foto

Anca Manolica 04.01.2023, 18:45

Anamaria Prodan nu încetează să își surprindă fanii! Aceasta iubește să fie mereu în centrul atenției și să iasă în evidență, dovadă fiind aparițiile sale extravagante și de efect. Așadar, nici de această dată sexy impresara nu s-a lăsat prea ușor trecută cu vederea. Iată cum s-a lăsat pozată la început de an fosta parteneră de viață a lui Reghe.

Ipostaza incendiară în care s-a pozat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu una dintre cele mai noi postări pe anul asta. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu încetează să uimească cu aparițiile sale incendiare. Sexy-impresara a aprins imaginația tuturor internauților cu ipostaza în care apare.

Vedeta iubește să iasă în evidență. Fie că este vorba despre hainele pe care le îmbracă, coafura pe care o are sau felul în care se pozează, ea este celebră pentru alegerile sale extravagante. A păstrat aceeași linie și în imaginea pe care a postat-o recent pe rețelele sociale.

Pe cap are o coroană superbă, decorată cu detalii strălucitoare și un voal negru. În ceea ce privește vestimentația, în partea de sus aceasta cam lipsește, având doar o vestă sumară. A ales, însă, să își acopere sânii cu părul lung vopsit în nuanțe de blond. Partea de jos este acoperită doar de un dres modern cu multe găurele, care nu lasă să se vadă prea mult.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Cu cine a petrecut de Revelion

Contrar așteptărilor, agentul FIFA nu a sărbătorit trecerea în noul an nici în Statele Unite ale Americii și nici în Dubai, acolo unde locuiește noul său iubit. Anamaria Prodan a ales să rămână în București și să petreacă noaptea dintre ani alături de prietenii ei.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a apărut într-o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidență atât silueta de invidiat, cât și decolteul generos. Desigur, ținuta nu a scăpat nefotografiată, diva postând imaginile și pe rețelele sociale, acolo unde fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

La eveniment au luat parte multe nume grele, iar atmosfera a fost întreținută de către celebrul cântăreț Culiță Șterp. Acesta a declarat că este fanul Anamariei Prodan și că se simte onorat să petreacă noaptea dintre ani alături de ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...