Instanța s-a pronunțat în cazul lui Culiță Sterp. Decizia magistraților după accidentul provocat de artist în Cluj Napoca

Stan Filon, Anca Manolica 04.01.2023, 19:40
Instanța s-a pronunțat în cazul lui Culiță Sterp. Decizia magistraților după accidentul provocat de artist în Cluj Napoca

Culiță Sterp așteaptă cu înfrigurare decizia instanței după accidentul provocat în Cluj Napoca! Îndrăgitul cântăreț a provocat anul trecut un accident rutier și a și fugit de la locul accidentului. În plus, s-a spus că acesta ar fi consumat și băuturi alcoolice.

Culiță Sterp așteaptă decizia instanței după accidentul provocat în Cluj Napoca

Update ora 19:40. Este oficial! Cererea de constestație a lui Culiță Sterp a fost respinsă de către magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca. Aceștia au considerat că cererea formulată de artist a fost nefondată, ceea ce înseamnă că artistul va rămâne sub control judiciar și va trebui să se spună restricțiilor în cauză.

„În temeiul art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b şi art. 205 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de către contestatorul inculpat SN, cu domiciliul procesual ales în mun. Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanţilor nr. 14-16, et. II ap. 64 camera 210, jud. Cluj la sediul profesional al Cabinetului de Avocat CB, împotriva încheierii penale nr.293/28.12.2022 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca pronunţată în dosar nr.26306/211/2022/a1.1, pe care o menţine ca legală şi temeinică. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă contestatorul să plătească în favoarea statului suma de 250 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 04.01.2023,” a fost decizia magistraților.

– Știrea inițială –

A început procesul lui Culiță Sterp! Prima înfățișare a avut loc miercuri, atunci când magistrații vor stabili dacă îi mențin sau nu lui Culiță Sterp măsura controlului judiciar. Judecătorii au rămas în pronunțare, iar cântărețul așteaptă să vadă dacă va scăpa de măsura impusă de magistrați.

Procurorii au construit serios pe numele lui Culiță Sterp, pe care îl acuză de conducere unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Culita Sterp asteapta decizia instantei dupa accidentul provocat in Cluj Napoca
Culita Sterp asteapta decizia instantei dupa accidentul provocat in Cluj Napoca

Culiță Sterp a petrecut și 24 de ore în arest

Reamintim, Culiță Sterp a fost implicat în urmă cu două luni într-un accident rutier în urma căruia șoferul autoturismului în care a intrat a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de ambulanță și dus la spital. Inițial, cântărețul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost lăsat în libertate, sub control judiciar.

„În fapt, s-a reţinut că în data de 17.11.2022, în jurul orei 02:03, a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, cu direcţia spre strada Dorobanţilor, şi la intersecţia cu Piaţa Avram Iancu a intrat pe culoarea roşie a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia, condus de către numitul R.M.B., fiind cauzate numitului R.M.B. leziuni traumatice apreciate ca necesitând un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor în drept”, anunţa atunci Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...