Sabina, fiica celebrului Oreste, seamănă leit cu tatăl său. Cu ce se ocupă tânăra la 27 de ani. „Vara sunt 100% la mare”

Badea Violeta 02.01.2023, 09:22

Oreste, celebrul jurnalist de la noi din țară, se mândrește cu fiica lui. Dacă pe el îl știe un popor întreg, puțini știu, însă, cum arată moștenitoarea omului de televiziune. Sabina are 27 de ani și seamănă leit cu tatăl ei. Iată cum arată și ce se ocupă tânăra!

Cum arată și cu ce se ocupă Sabina, fiica lui Oreste

Oreste Teodorescu, în vârstă de 47 de ani, a lucrat multă vreme în televiziune. Românii îl știu datorită emisiunilor „Mircea vs Oreste Show” sau „Codul lui Oreste”, dar între timp jurnalistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Pe plan personal, acesta este căsătorit cu Liliana. Cei doi și-au unit destinele în anul 1996 și au împreună o fiică superbă, pe Sabina. Aceasta are 27 de ani, a terminat două facultăți și se ocupă de afacerea familie, mai exact de terasa din Vama Veche.

„(…)Vara sunt 100%  la mare cu echipa Molotov, iar în timpul anului colaborez per eveniment sau în diferite contracte în social media.”, a precizat fiica lui Oreste, potrivit celor de la Cancan.

Citește și Mircea Badea, ironii la adresa lui Marius Manole. Reacția prezentatorului după ce actorul a anunțat că își dorește cetățenie moldovenească!

Sabina si tatal ei
Sabina si tatal ei

Sabina Teodorescu este mămică de mai bine de 4 ani

La cei 27 de ani ai săi, Sabina nu mai este un copil, ci o femeie în toată regula. Aceasta s-a căsătorit în anul 2017 cu Adi Cornei, bărbatul de care s-a îndrăgostit și cu care a decis să-și împartă viața. Un an mai târziu, fiica lui Oreste a adus pe lume un băiețel superb, pe micuțul Igor.

„Igor și Adi sunt prietenii mei cei mai buni. Și, sincer, mult mai simplă decât mă așteptam. Igor e un copil foarte blând și cuminte, foarte iubitor și foarte amuzant.

Eu și soțul meu încercăm foarte mult să balansăm viața în trei, viața în doi și libertatea individuală.”, a declarat Sabina pentru sursa citată.

Cum a slăbit Sabina Teodorescu după sarcină

Nu mai este un secret faptul că trupul oricărei femei se schimbă enorm în perioada sarcinii. În cadrul aceluiași interviu, fiica lui Oreste a dezvăluit cum a reușit să își revină după ce a născut.

„Inițial, am urmat un deficit caloric, lucru pe care îl fac și acum, uneori, când simt că pun kilogram în plus. Încerc să mănânc echilibrat și să fac 10.000 de pași pe zi, mă mint că fac pilates în casă uneori, dar mai mult pentru starea de spirit.”, a precizat Sabina, potrivit aceleiași surse.

Citește și Cu ce se ocupă acum Oreste Teodorescu. „Mariajul meu cu televiziunea s-a încheiat”. Dezvăluiri din viața de bunic. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...