Gașca Zurli, ediție specială de Ziua Copilului la Antena 1. Când se va difuza

Iancu Andreea 28.05.2020, 13:21

Weekendul ce urmează se anunță unul extrem de colorat, dat fiind faptul că este dedicat Zilei Copilului. Cei mici, dar și cei mari cu suflet de copil, se vor putea distra alături de cea mai îndrăgită gașcă veselă, Gașca Zurli. Simpaticii au pregătit un spectacol pe cinste la Antena 1.

Gașca Zurli face show în fața micilor ecrane

Deși și-ar fi dorit foarte mult să fie alături de copilași și de părinți de pe scenă, restricțiile impuse de starea de alertă nu le-au permis asta. Membrii echipei vesele și Tanti Prezentatoarea vor putea fi urmăriți de fanii Gașca Zurlii din fața micilor ecrane. Astfel, personajele Zurli vor aduce lumea magică mai aproape de cei mici.

1 Iunie este cea mai importantã zi din an în lumea Zurli. Pregãtim mereu surprize care îi lasã pe copii cu amintiri de neuitat. Anul acesta e un an special. Un an în care nimic nu a mai fost la fel. Tocmai de aceea, mi-am dorit sã ajungem la cât mai mulţi copii din România. Am ales Antena 1 pentru a duce Gaşca Zurli în casele tuturor. O sã fie o emisiune plinã de energia noastrã bunã. O premierã pentru noi şi pentru fanii Gaşca Zurli. Ne vedem duminicã, 31 mai, de la ora 10:00 pe Antena 1!, a declarat Mirela Retegan, fondatoarea Gaşca Zurli.

Surprizele se țin lanț de Ziua Copilului, la Antena 1 Foto - Antena 1
Surprizele se țin lanț de Ziua Copilului, la Antena 1
Foto – Antena 1

Lumea magică a Mirelei Retegan

Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea, este fondatoarea acestui proiect care bucură an de an familiile. Trupa a devenit un adevărat fenomen naţional pentru copiii din România şi totodatã cel mai mare brand pentru copii 100% românesc. Personajele din lumea Zurli sunt urmărite nu doar în spectacole live, ci și în mediul online. Astfel, canalul de Youtube Gașca Zurli are mai bine de 1,3 milioane de abonaţi precum şi sute de milioane de vizualizãri. Datorită Mirelei Retegan și celorlalți membri, Gașca Zurli a devenit o lume magică, plină de bucurii și zâmbete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...