Speak și Sorin Bontea, foștii concurenți Asia Express, puși pe șotii. Ce au spus despre Ștefania. Toți s-au amuzat copios

Iancu Andreea 27.05.2020, 15:37

Sunt simpatici și mereu glumeți, motiv pentru care au reușit să fie pe placul publicului. Concurenții Asia Express au ținut o țară întreagă cu sufletul la gură, așteptând echipa câștigătoare. Totuși, faptul că echipa Bontea-Fodor a învins echipa Ștefaniei cu Speak, nu a lăsat loc de ranchiună între ei. Vedetele au în continuare o relație bună, iar imaginile următoare dovedesc asta.

Speak și Bontea, glume pe seama Ștefaniei și lui Fodor

Cu toții am putut observa că a face haz de necaz este motto-ul simpaticilor din Asia Express. Iar faptul că au simțul umorului i-a ajutat să ajungă în finala concursului. Și iată că nici întorși acasă ei nu se potolesc. Aflați pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite, Speak și Sorin au decis să mai glumească puțin. Astfel, foștii concurenți au început să râdă și să spună poante despre Ștefania și Fodor.

Te lepezi de Ștefania? Dar tu, te lepezi de Fodor?, s-au întrebat cei doi, sub privirile înțepătoare ale frumoasei logodnice a lui Speak.

Vizibil deranjată, Ștefania își amenință logodnicul, în timp ce foștii concurenți se amuză copios.

https://www.facebook.com/speakofficial/videos/2633766490062330/?v=2633766490062330

Nu-i așa că vă era dor de ei?!

Au fost rivali, dar au rămas prieteni

În ciuda faptului că s-au luptat unii împotriva celorlalți, au decis să nu își poarte pică. Echipele Bontea-Fodor și Speak-Ștefania s-au confruntat în marea finală Asia Express. Deși cu toții s-au visat învingători, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au luat titlul la finalul călătoriei. În ciuda rivalității din competiție, cei patru sunt foarte buni prieteni.

Totodată, gestul lui Ștefan de a-și cere iubita în căsătorie chiar în timpul filmărilor, a adus un plus de apreciere din partea Reactoarelor.

Se pare că următoarea etapă ar fi nunta cuplului. Deocamdată, Speak și Ștefania nu au anunțat când va avea loc frumosul eveniment. Cel mai probabil, aceștia așteaptă ca lucrurile să se liniștească în privința pandemiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...