Andreea Antonescu a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată nud. Pozele i-au pus pe jar pe fanii vedetei. Foto

Badea Violeta 02.12.2022, 18:11

Andreea Antonescu, jumătatea șatenă a trupei Andre, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta se iubește cu jurnalistul Victor Vrânceanu de mai mult timp şi, în curând, cei doi urmează să devină părinţi, cântăreața fiind însărcinată în trimestrul al treilea. Solista, însă, mai are o fetiță, pe Sienna, din mariajul cu Traian Spak. De curând, vedeta și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care își etalează burtica de gravidă.

Andreea Antonescu a pozat nud, cu burtica la vedere

Andreea Antonescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Aceasta a făcut furori în lumea muzicii, iar pe plan personal este extrem de fericită alături de jurnalistul Victor Vrânceanu.

Cei doi se înțeleg de minune și, cât de curând, urmează să devină părinţii unei fetițe. De altfel, solista o mai are și pe Sienna, din căsătoria cu Traian Spak.

De curând, frumoasa șatenă și-a surprins fanii, după ce a postat pe rețelele sociale, o imagine în care își etalează burtica de gravidă. Din fotografie se poate observa că artista arată foarte bine și nu a luat foarte multe kilograme în timpul sarcinii, astfel că nu a avut nicio problemă în a-și arăta corpul.

„Mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis astăzi”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Citește și Ce păţeau Andreea Antonescu şi Andreea Bălan de fiecare dată când plecau în turneu Andre. Nu le-a fost uşor deloc: „O să aveți o mare problemă”!

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

„Sienna a ales să își continue studiile în State”

De curând s-a finalizat divorțul Andreei Antonescu. Aceasta s-a separat oficial de tatăl Siennei, după trei ani de încercări. Însă, vedeta a primit și o veste neplăcută. Mai exact, fetița de 11 ani a acesteia a ales să râmănă în SUA, acolo unde locuiește cu tatăl ei, Traian Spak.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea.

Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de două-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și-a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, la un post de televiziune, potrivit celor de la WOWbiz.ro.

Citește și Andreea Antonescu a făcut marea dezvăluire. Va avea fetiță sau băiețel?!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...