Zi mare pentru Pepe, în cadru restrâns. A avut toate motivele să fie fericit alături de familie

Mihnea Tălău 19.11.2022, 22:32
Zi mare pentru Pepe, în cadru restrâns. A avut toate motivele să fie fericit alături de familie

Pepe, alături de soția sa Yasmine și-au botezat în cadru restrâns, sâmbătă, băiețelul, la câteva luni de când au devenit părinți. Cei doi și-au creștinat fiul, în mare secret, dar au organizat botezul până la cel mai mic detaliu și au fost foarte atenți ca totul să se desfășoare într-un cadru restrâns, departe de luminile reflectoarelor.

Și cununia civilă a avut loc în mare secret

Nu este prima oară când Pepe preferă să sărbătorească în familie momentele importante din viața lui. Și în cazul căsătoriei cu Yasmine cântărețul a preferat să procedeze la fel. Abia după luni bune de mariaj s-a aflat că cei doi au devenit soț și soție.

”Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi”,  a spus la acea vreme fratele lui Pepe, potrivit playtech.ro.

Cei doi, Pepe și Yasmine s-au cuplat în 2021, la câteva luni după ce artistul a divorțat de Raluca Pastramă. S-au îndrăgostit, și-au oficializat relația, iar ulterior și-au întemeiat o familie, după ce au devenit părinții unui băiețel superb. Cântărețul mai are două fetițe, din mariajul anterior: Rosa și Maria.

Vedeta Antena 1 care a aflat din presă că soțul o înșală. S-a întâmplat la doar câteva luni de la cununie

Totul, ferit de ochii curioșilor

Întrebat care a fost motivul pentru care a făcut cununia civilă în mare secret, Pepe a mărturisit că și-a dorit ca evenimentul să aibă loc într-un cadru restrâns, ferit de ochii curioșilor.

„Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie.”, a spus artistul.

Nelipsit de la evenimentul de sâmbătă a fost și Connect-R alături de familia și cele mai apropiate persoane ale cuplului Pascu, scrie wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...