Legătura surpriză dintre Anamaria Prodan și un politician celebru. Imaginea care spune multe despre planurile impresarei

Beatrice Dumitru 01.11.2022, 22:26
Legătura surpriză dintre Anamaria Prodan și un politician celebru. Imaginea care spune multe despre planurile impresarei

Anamaria Prodan a fost promovată la șefia organizației de femei a partidului lui Codrin Ștefănescu, Alianța Pentru Patrie. Aceasta are planuri mari și s-a aliat cu un politician celebru, care, se pare, se va alătura proiectului condus de Codrin Ștefănescu,

Cu cine se aliază Anamaria Prodan

Luna trecută, Anamaria Prodan anunța că intră în politică în partidul lui Codrin Ștefănescu, un vechi prieten de-al său. „Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu”, spunea sexy-impresara.

Anamaria Prodan a fost numită în fruntea organizației de femei a partidului, iar acum se aliază cu un politician renumit. Impresara a publicat pe Instagaram o fotografie în care apare alături de fosta membră AUR, Diana Șoșoacă.

Legătura surpriză dintre Anamaria Prodan și un politician celebru. Imaginea care spune multe despre planurile impresarei
Anamaria Prodan și Diana Șoșoacă. Sursa foto: Instagram

„Surprize, surprize… Câtă putere și demnitate există aici?„, este mesajul scris de Anamaria Prodan în dreptul fotografiei.

Anamaria Prodan ar putea candida la alegerile prezidențiale

Anamaria Prodan are planuri mari în politică și a declarat că ar accepta să fie propunerea partidului Alianța Pentru Patrie pentru alegerile prezidențiale din anul 2024.

Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a transmis Anamaria Prodan, conform mediaflux.

Anamaria Prodan a spus atunci când a intrat în partidul Alianța Pentru Patrie că vrea să schimbe felul în care femeile sunt privite în societate, după bătaia în plină stradă cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf.

Dragele mele, am hotărât ca eu să nu mai tac! Am decis că este momentul, dacă statul român nu face nimic concret pentru protejarea româncelor, să intru în acest război cu agresorii copiilor, fetelor, femeilor, bătrânilor!”, afirma impresara în scrisoarea în care anunța că intră în politică.

Anamaria Prodan a avut o relație de 15 ani cu Laurențiu Reghecampf cu care are un fiu în vârstă de 14 ani, dar antrenorul a anunțat anul trecut divorțul pentru a-și reface viața cu altă femeie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...