Detaliul care prevestise moartea rapper-ului Nosfe. Ce mesaj a postat artistul cu exact trei luni înainte de deces

Anca Manolica 17.10.2022, 08:08

Un mesaj postat în urmă cu fix trei luni înainte ca Nosfe să moară șochează acum pe toată lumea. Iată ce a postat acesta pe rețelele sociale. Cunoscutul rapper a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie. Artistul s-a stins din viață în propria sa locuință din Capitală, fiind găsit fără suflare chiar de soția lui.

Detaliul care prevestise moartea rapper-ului Nosfe

O video realizat și publicat mai apoi pe rețelele sociale de către rapperul Nosfe, în urmă cu trei luni de zile, a stârnit valuri de reacții printre internauți. În lumina tragicului eveniment ce a avut weekend-ul trecut, fanii săi de pe Instagram privesc cu scepticism mesajul cântărețului.

„A fost o premoniție”, spune un internaut, după ce a analizat materialul publicat de artist.

Acum trei luni de zile, mai exact pe 16 iulie, regretatul rapper a publicat un scurt video macabru, cu un sicriu. Alături de acesta au apărut mai multe imagini care ar face trimitere tocmai la decesul îndrăgitului cântăreț sau la trupa pe care el o fondase și din care făcea parte, Șatza Benz. Imaginile pot fi văzute în galeria FOTO a acestui articol.

„Șatra se întoarce la infinit”, a transmis Nosfe, în urmă cu trei luni, pe Instagram.

Nosfe s-a stins din viață, la doar 37 de ani
Nosfe s-a stins din viață, la doar 37 de ani

A murit la câteva ore după ce a susținut un concert

Darius Vlad Creţan, în vârstă de doar 37 de ani, s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie. Motivul oficial al decesului nu a fost încă făcut public, medicii legiști urmând a oferi detalii cu exactitate în privința morții artistului. Între timp, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții rapperului.

Conform informațiilor apărute, ce Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România, a decedat la scurt timp după ce a susținut un concert pe o scenă din Capitală, la evenimentul Trap Attack. Surse spun că moartea acestuia s-a produs în somn, după ce ar fi suferit un infarct. Soția lui, Mădălina Crețan, a fost cea care l-a găsit fără suflare, în propria lor locuință.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scris soția îndurerată, pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...