Cum a aflat, de fapt, Cristian Boureanu că Valentina Pelinel îl înșală cu Cristi Borcea. Premoniția pe care a avut-o

Badea Violeta 10.10.2022, 11:04

Cristian Boureanu a fost invitat duminică, pe data de 9 octombrie, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Afaceristul a răspuns celor mai tăioase întrebări adresate de celebra prezentatoare TV. La un moment dat, acesta a făcut și câteva dezvăluiri dureroase. Fostul politician a povestit cum a aflat că Valentina Pelinel îl înșală cu Cristi Borcea.

Cristian Boureanu, noi dezvăluiri despre despărțirea de Valentina Pelinel. Cum a aflat că îl înșală cu Cristi Borcea

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au divorțat în anul 2014. Însă, ei erau separați încă din 2013. Tot în acea perioadă, afaceristul a aflat de idila dintre Valentina Pelinel și fostul patron de la Dinamo.

Chiar și așa, timp de una an, afaceristul a tot sperat că își va salva căsnicia, lucru care nu s-a mai întâmplat. Acum, la mai bine de 8 ani de la divorț, fostul politician a povestit că, înainte de a pune punct mariajului, a visat că Valentina Pelinel îl înșela cu Cristi Borcea.

„Eu nu am ştiut niciodată de relaţia Valentinei cu Cristi Borcea. Însă, uitându-mă la viaţa mea, mă iubeşte Dumnezeu.  Eu m-am trezit într-o noapte lac de transpiraţie şi plângând spunând: Te culci cu Cristi Borcea.

După care tot eu mi-am cerut scuze, am luat-o în braţe, i-am zis: băi, am visat probabil ceva nasol şi n-am mai ştiut de acest subiect până după ce m-am despărţit de Valentina, în 2013.

Am ţinut ascuns o perioadă crezând că poate se repară ceva din partea mea şi abia prin 2014, în februarie cred, am aflat şi am anunţat când am divorţat.

Deci cel puţin faţă de Valentina n-am avut niciun sentiment de ură sau de supărare că m-ar fi înşelat până ulterior, iar ulterior eram un om liber, nu mai eram politician, nu mi-a mai păsat.”, a declarat Cristian Boureanu în emisiunea de la Kanal D.

Citește și Cum s-au cunoscut Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Boureanu i-a dat de gol: „I-am zis din start ei că el vrea ceva. Soţia lui se dădea la mine”!

Cristian Boureanu
Cristian Boureanu

Cristian Boureanu, despre acuzaţiile de agresivitate

Nu de puține ori, fostul politician a fost acuzat de agresivitate. Despre acesta s-a spus că și-ar fi lovit partenerele, inclusiv pe Valentina Pelinel. Iată ce a spus Cristian Boureanu despre acel episod când actuala soție a lui Cristi Borcea a căzut și și-a rupt piciorul.

„N-am știut de Valentina și de Borcea. Atunci s-a spus că am împins-o pe Valentina și și-a rupt piciorul, la munte. Noroc că eram cu Monica Tatoiu lângă, eu eram jos, Monica și abia după aia Valentina, care a căzut.

S-au spus multe lucruri în presă, e o mare lipsă de responsabilitate și, din păcate, problema Europei:vai, săracii…Am avut incidente de agresivitate, mai ales verbală, cu femeile din viața mea. Nu am ajuns să ne batem”, a mai declarat afaceristul.

Citește și Cristi Boureanu, detalii neștiute despre infidelitatea Valentinei Pelinel. Când și-a dat seama că fosta soție are o relație cu Borcea. „Ea a ales de multă vreme”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...