Nici nu a divorțat de prima soție, dar se gândește deja la recăsătorie. Cine este femeia cu care Daniel Onoriu vrea să-și refacă viața

Andrei Simion 07.10.2022, 08:09

Daniel Onoriu nici nu a divorțat de prima soție, dar se gândește deja să se recăsătorească. Pilotul român de raliuri a dezvăluit cine este femeia cu care vrea să-și refacă viața, la vârsta de 44 de ani, și i-a făcut o promisiune acesteia.

Cine este femeia cu care vrea să se căsătorească Daniel Onoriu

Nepotul celebrei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă și al acordeonistului Ion Onoriu s-a îndrăgostit din nou, la vârsta de 44 de ani, și vrea să se recăsătorească, după ce se va încheia divorțul de fosta lui parteneră, Isabela.

Daniel Onoriu a dezvăluit că vrea să își refacă viața alături de o femeie în vârstă de 44 de ani, care locuiește în Canada și are o fiică de 12 ani. Pilotul a precizat că noua lui parteneră a absolvit două facultăți și că are conexiuni cu oameni puternici financiar.

„Dacă o vedeți pe soția mea, o să ziceți că nu e adevărat! În primul rând are 44 de ani și asta contează pentru mine mult. E super frumoasă, doamnă, în adevăratul sens al cuvântului!

Rafinată, elegantă, suflet bun, mă adoră și o ador, mă susține în tot ceea ce fac, inclusiv în motorsport, locuiește în Canada, are o fetiță de 12 ani superbă! Are două facultăți, are conexiuni cu oameni puternici financiar!”, a scris Daniel Onoriu, pe rețelele sociale.

Cine este femeia cu care Daniel Onoriu vrea sa-si refaca viata
Daniel Onoriu

Ce promisiune i-a făcut Daniel Onoriu viitoarei sale soții

Nepotul regretatei Gabi Luncă i-a făcut și o promisiune viitoarei sale soții. Pilotul, care a stat 55 de zile în comă, i-a transmis că îi va fi loial întotdeauna și că o va iubi, o va respecta și o va răsfăța așa cum nu a mai fost niciodată până acum.

„Nu vă arăt fața ei, doar când vom fi împreună! Echipele TV, căutați-mă să vin la voi, în direct, luni. Mâine plec în Germania, mă întorc Duminică, cu avionul, iar luni, spre seară, plec la curse să mă antrenez pentru că vreau să câștig locul 1”, a mai scris de Daniel Onoriu la descrierea unei fotografii de pe Instagram în care apare noua sa parteneră, fără să îi fie dezvăluită fața.

Totuși, în urmă cu doar o săptămână, pilotul Daniel Onoriu publica pe Instagram imagini de la nunta sa cu prima sa soție, Mihaela, precizând că atunci el avea 17 ani, iar ea 13 ani. În mesajul pe care l-a publicat lângă acele fotografii, el a spus că regretă că a divorțat în 2009 de această femeie, mamă a trei copii, și a rugat-o să îl ierte pentru infidelitățile lui și să meargă cu el într-o lună de miere în Maldive, alături de toți copiii lor.

Urmăriți Impact.ro și pe