Loredana Groza lovește din nou. Artista a stârnit reacții revoltătoare cu apariția de infarct. Fanii au taxat-o imediat

Ioana Bucur 02.10.2022, 17:55

Loredana Groza a făcut din nou furori în mediul online. Cea mai recentă apariție a artistei – care nu s-a ferit niciodată de ipostezele provocatoare și controversate – a stârnit reacții vehemente din partea internauților. În timp ce unii i-au admirat curajul, mulți au taxat-o dur pentru gestul pe care l-au considerat indecent și nedemn de o vedetă de nivelul ei.

Loredana Groza și-a supărat fanii

Nu mai are nevoie de nicio prezentare. Extravagantă, mereu în schimbare, Loredana Groza a reușit să se mențină în atenția publicului pe toată durata carierei sale. Când nu apare pe scenă în fața publicului, este prezentă pe platourile de filmare ale proiectelor de televiziune în care este implicată. În ultimii ani, a reușit să cucerească o nouă lume – cea virtuală.

Loredana a ales să își transforme paginile de social media în propriul teren de joacă. Printre fotografiile din concerte, vacanțe sau din culisele emisiunilor TV, vedeta le servește celor care îi urmăresc activitatea în mediul online și câte un „șoc”. Diva muzicii pop publică, din când în când, câte o imagine sau un clip video ce stârnește mereu un val de reacții, iar cel mai recent exemplu a fost oferit în urmă cu puțin timp.

Artista a fost invitată în acest weekend să cânte la un eveniment și a ales să facă drumul până acolo în condiții de lux, într-o limuzină. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată pe corp, Loredana s-a lăsat filmată în timp ce se relaxa pe bancheta autoturismului. La un moment dat, și-a ridicat un picior, folosindu-și mâna pentru a masca o zonă sensibilă ce ar fi putut fi expusă în timpul mișcării.

Loredana Groza lovește din nou. Artista a stârnit reacții revoltătoare cu apariția de infarct. Fanii au taxat-o imediat
Loredana Groza lovește din nou. Artista a stârnit reacții revoltătoare cu apariția de infarct. Fanii au taxat-o imediat

„Problema e atitudinea”

Cum era de așteptat, videoclipul nu a rămas netaxat de fanii vigilenți. Mulți au fost deranjați de gestul ei, criticând-o pentru comportamentul pe care l-au catalogat ca fiind indecent.

„O voce de neconfundat, o voce „mare” a muzicii românești. Problema e atitudinea și decența. (…) Scârbos!! Comportament de vampă….nu are de-a face cu talentul!! (…) Ești o zăpăcită! Ești libera să faci ce simți! (…)

Să va văd și pe voi, cu talentul ei, vocea ei, banii ei, poziția ei în lume și stilul ei de viață. Înțeleg că fiecare om are șansa lui în viață…dar măcar la bătrânețe lăsați răutatea ? (…)

Superbă! Madonna de Romania! (…) Ai fost ești și vei rămâne cea mai bună voce din România! O adevărată divă! Mult succes”, sunt doar câteva dintre comentariile trimise de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...