Loredana Groza, dezvăluiri savuroase din culisele show-urilor. Ce se află, de fapt, în spatele aparițiilor surprinzătoare. „Îmi place să mă joc”

Stan Filon 27.09.2022, 11:15

Loredana Groza a făcut dezvăluiri savuroase din culisele show-urilor sale incendiare. Artista a recunoscut în exclusivitate pentru EGO.ro cum își alege ținutele de scenă despre care știm cu toții că îi pun în valoare formele de invidiat. Pe lângă vocea de excepție și energia pe care o aduce pe scenă, vestimentația artistei este una foarte importantă pentru spectacol, iar fanii cred că aceasta are o întreagă echipă în spate care o îmbracă. Acum s-a aflat adevărul.

Loredana Groza, dezvăluiri savuroase din culisele show-urilor

Loredana Groza rămâne una dintre cele mai iubite artiste din România. Fie că a suferit sau nu operații estetice, fie că petrece foarte sau nu mult timp în sala de forțe, Loredana Groza arată parcă din ce în ce mai bine. Știe și să se îmbrace, iar fiecare spectacol al său este unicat. Are mereu grijă ca hainele pe care le poartă pe scenă să îi pună în valoare formele apetisante și a dus această îndeletnicire la nivel de artă.

Mulți fani de-ai cântăreței ar fi tentați să creadă că artista plănuiește cu luni de zile înaintea unui eveniment cum să se îmbrace, convinși de acest fapt fiind de aparițiile ei fără cusur. Nimic mai fals. Loredana Groza a recunoscut că îi place să se joace în materie de modă și își alege vestimentația cu câteva ore înainte de spectacol, dar au fost ocazii când s-a pregătit chiar cu câteva minute înainte de a intra pe scenă!

„Sunt extrem de creativă și îmi place să mă joc”

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă „joc”, să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă „lovească” și să mă acopere”, a povestit Loredana Groza pentru EGO.ro.

În atâția ani de carieră, Loredana Groza a recunoscut că a strâns „câteva” haine, însă la fel de sinceră a fost și atunci când a spus că nu prea îi place să-și înstrăineze hainele. Singura căreia îi oferă din hainele și accesoriile sale fiind fiica ei, Elena, cu care se potrivește chiar și la numărul de la pantof. Dacă mezina alege să ofere din haine, este alegerea ei.

Loredana nu este foarte darnică, atunci când vine vorba despre hainele sale

„Avem același număr și la pantofi. Avem un picior foarte mic. Cenușăresele. Trebuie să negociați cu ea. Nu dau din casă. Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, nu contează că mă duc într-un talcioc, că mă duc într-un magazin de fițe la New York. Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să te simți bine, să inspiri pe cei din jurul tău, este cel mai important. Cred că asta înseamnă să creezi trenduri, să te bucuri când cineva te copiază și ești o inspirație pentru alții”, a mai povestit amuzată Loredana.

Loredana Groza este conștientă că a fost o adevărată inspirație și pentru alte vedere din România și a spus chiar că vrea să creeze o expoziție cu hainele sale preferate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...