Prezentatorul care a avut curaj să îi spună Loredanei Groza adevărul despre decolteul ei. „S-au strâns petiții”

Nicu Stan 28.12.2021, 09:43

Prezentatorul care a avut curaj să îi spună Loredanei Groza adevărul despre decolteul ei. Loredana Groza este cunoscută pentru aparițiile sale în ținute incitante. Jurată la X Factor, celebra cântăreață preferă ținutele care să-i scoată în evidență silueta mult invidiată, precum și decolteul generos. Astfel, un om de televiziune i-a spus ce crede despre decolteul incitant, respectiv despre bustul generos al artistei.

Un prezentator TV și-a spus părerea despre bustul generos al Loredanei Groza. ”Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de bustul tău la CNA”

Nu este niciun secret faptul că Loredana Groza este întotdeauna o apariție spectaculoasă indiferent unde este văzută, fie că este vorba de mediul online, fie că este vorba de aparițiile sale la televiziune.

Pe lângă cariera de succes, Loredana Groza se bucură și de faptul că odată cu trecerea timpului se face tot mai frumoasă. Astfel că alege întodeanua să se îmbrace în haine care să-i pună în evidență formele incitante.

Loredana Groza a fost la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani
Loredana Groza a fost la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani

Loredana Groza, invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Cu câteva zile înainte de Crciun, Loredana Groza a fost invitată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, unde Dani Oțil și-a amintit de momentul în care jurata de la X Factor a purtat o ținută cu un decolteu mai mult decîât generos. În urma apariției sale au fost mai multe petiții trimise la adresa CNA.

Dani Oțil a precizat că mai multe persoane nu au fost de acord cu decolteul generos pe care l-a afișat jurata de la X Factor la televizor. De asemenea, prezentatorul TV a spus că a primit cele mai multe reclamații în urma apariției provocatoare a cântăreței.

Dani Oțil, despre bustul Loredeanei Groza

„Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută…Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune. S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA” a spus Dani Oțil în emisiunea sa.

Loredana Groza se bucură de o siluetă de invidiat la vârsta de 51 de ani. În plus, Loredana Groza s-a confruntat de-a lungul anilor cu foarte multe critici despre numeroasele imagini din mediul online în care apare purtând ținute incitante.

Loredana Groza se jură cu nu și-a făcut operații estetice

Felul în care arată Loredana Groza este intens comentat de fiecare dată când apare la un eveniment sau postează o poză nouă pe rețelele de socializare.

Mulți pun transformarea Loredanei Groza pe seama operațiilor estetice, însă cântăreața ajunsă la 51 de ani neagă vehement că ar avea vreo intervenție chirurgicală cu scopul de a se face mai frumoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe