La ce tehnici speciale apelează Anna Lesko pentru educația fiului său. „La un moment dat vine singur”

Badea Violeta 26.09.2022, 10:20

Viața Annei Lesko s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Frumoasa cântăreață își crește băiețelul singură și este foarte mândră de modul în care a reușit să-l educe. Adam este centrul universului pentru artistă, iar acest lucru este demonstrat și de modul în care vorbește vedeta despre micuțul ei.

Anna Lesko, detalii despre modul în care își educă fiul

În anul 2014, Anna Lesko devenea mama lui Adam, băiețelul pe care îl are cu Adrian Neniță, mult mai cunoscut drept DJ Vinnie. Artista s-a despărțit de tatăl copilului ei în vara anului 2019, după opt ani de relație.

De atunci, vedeta îl crește singură pe micuț, străduindu-se să-i dea o educație sănătoasă și aleasă. La cei 8 ani ai săi, Adam este un copil bun, empatic și extrem de iubitor, așa că Anna Lesko are toate motivele să fie mândră de copilul ei. Iată cum își educă Anna Lesko fiul.

„Vreau să fie deschis și întotdeauna insist pe dialog. Orice s-ar întâmpla, nu există „du-te în camera ta!, ci „Adam, vino încoace și hai să vorbim!.

Îl chemi o dată, de două ori, copilul se deschide, iar la un moment dat vine singur și spune lucrurilor pe nume, se destăinuie sau deschide un subiect.

Eu în secunda aia las tot și îl ascult. Este foarte important ca în momente de genul ăsta să îți iei copilul în brațe și să îl privești în ochi. Îl încurajez foarte mult.

Este foarte important să înțeleagă copilul, din discursul tău, că el nu este neputincios, că el este foarte descurcăreț și talentat și, cu prima ocazie, poate repara orice.

În schimb, când vrea Adam să doarmă la un prieten și nu se poate, nu spun „nu, ci îi spun: „Hai să discutăm! Timpul nu va fi în favoarea noastră și nu poți face asta.

Refuzul e o barieră uriașă. Nu poți spune „nu și după aceea nici să nu mai vorbiți. Mai întâi purtați un dialog și după aceea cântărim.”, a declarat cântăreața pentru Viva!.

Anna Lesko si Adam
Anna Lesko si Adam

Ce spune Anna Lesko despre un al doilea copil

Creșterea lui Adam a reprezentat o mare provocare pentru Anna Lesko. Fiind primul ei copil, vedetei nu i-a fost deloc ușor, însă acum se mândrește cu fiul ei. Cântăreața are o relație specială cu Adam, cei doi fiind extrem de apropiați. De curând, solista a vorbit despre un al doilea copil.

„Mi-aș dori o fetiță foarte mult, dar Adam vrea băiat. Noi mai discutăm: eu vreau fetiță, el băiat, dar nu avem cu cine.”, a mai precizat artista pentru aceeași sursă.

Citește și Cum se înţelege Anna Lesko cu fostul iubit. Artista a recunoscut asta despre tatăl lui Adam!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...