Horoscop zilnic, duminică, 18 septembrie 2022. Gemenii intră în conflict cu partenerul. Vești noi pentru Scorpioni

Anca Manolica 17.09.2022, 23:31
Horoscop zilnic, duminică, 18 septembrie 2022. Gemenii intră în conflict cu partenerul. Vești noi pentru Scorpioni

Horoscop zilnic, duminică, 18 septembrie 2022. Ultima zi a săptămânii aduce la grad perfect opoziția dintre Jupiter și Mercur, de această dată ambele planete fiind retrograde. Așadar, energia agitată a Berbecului ia contact cu energia echilibrată a Balanței. Acest context va aduce tensiuni în relațiile cu cei din jur și poate readuce în prim plan discuții de la începutul lunii septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic, duminică, 18 septembrie 2022

Berbec

Cum Jupiter este în zodia Berbec, iar Mercur în sectorul relațiilor, acești nativi ar trebui să se aștepte la conflicte cu partenerul de viață. Ar fi bine să aibă mai multă grijă la mândrie și să încerce să mai lase de la ei, pentru ca lucrurile să funcționeze.

Taur

Taurii nu se simt deloc în apele lor astăzi și nici starea de spirit nu este una tocmai bună. S-ar putea ca oboseala din ultimele zile să își spună cuvântul și să simtă nevoia de mai multă odihnă. Ar face bine să își asculte organismul mult și să nu facă excese.

Gemeni

Prietenii pot avea pretenții prea mari de la acești nativi și asta pentru că Gemenii au făcut promisiuni prea mari. Așadar sunt șanse ca astăzi să apară conflicte, fie cu cu cei din anturaj, fie cu partenerul de viață și asta pentru că nu se pot împărți peste tot.

Vezi continuarea horoscopului pentru duminică, 18 septembrie, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...