EXCLUSIV

Iuliana Marciuc face eforturi să își mențină silueta. Cu ce o tentează Adrian Enache în fiecare dimineață VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 06.09.2022, 16:37

Prezentatoarea emisiunii “Destine ca-n filme” de la TVR 2, Iuliana Marciuc,  face tot posibilul să păstreze rezultatele obținute în urmă cu 3 ani, când a urmat un program de slăbit bazat pe antrenamente la sală și alimentație personalizată, în urma căruia a scăpat de kilogramele în plus și a întinerit cu 12 ani, vârsta metabolică fiind mult mai mică decât vârsta ei. Eforturile ei nu sunt ușoare, întrucât partenerul de viață, Adrian Enache în loc să o susțină în lupta ei de a fi în cea mai bună formă, o tentează cu tot felul de deserturi pe care el le savurează dimineața, după cum dezvăluie în EXCLUSIVITATE pentru Impact.ro.

Iuliana Marciuc, eforturi uriașe pentru a se menține în formă

Iuliana Marciuc și-a schimbat obiceiurile alimentare în urmă cu 3 ani și își face întotdeuna timp pentru mișcare. Ca să fie sigură că are în agendă și timp alocat pentru sport, vedeta TVR și-a făcut abonament la sală, unde merge constant. Excepție a fost perioada verii, când Iuliana a mai fost plecată și și-a permis și o relaxare din punct de vedere alimentar.

“Caut de mult elixirul tinereții, aș vrea să îl găsesc. Cred că este important cum te simți și eu mă simt bine. Cu vacanțele astea prelungite, nu am mai reușit să ajung foarte mult la sală, dar între vacanțe tot timpul am avut grijă să merg la sală, acolo unde o echipă de profesioniști mă ajută de fiecare dată.

Îmi place foarte mult atmosfera în primul rând și faptul că acolo sunt fete, femei ca mine”, ne-a mărturisit Iuliana, fiind conștientă de importanța sportului pentru sănătate în primul rând.

Citește și Iuliana Marciuc, despre cea mai importantă investiție din viața ei. Ce relație are cu fiul său, David. „Este pe primul loc”. VIDEO EXCLUSIV!

Iuliana Marciuc 1
Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc: “Niciodată nu mai mănânc carne cu cartofi”

În vârstă de 55 de ani, prezentatorea TV nu își mai permite luxul de a face excese culinare, în ideea că va arde caloriile la sală.

“De când am ținut programul care m-a ajutat să slăbesc, am încercat să schimb complet stilul de viață cum se spune, adică chiar încerc să ajung la sală de două-trei ori pe săptămână, încerc să beau mai multă apă, pentru că nu beau întotdeauna apă și niciodată, dar niciodată nu mai mănânc carne cu cartofi”, a declarat, pentru Impact.ro, Iuliana Marciuc.

Adrian Enache o tentează cu dulciuri

Iuliana Marciuc recunoaște că Adrian Enache nu îi este aliat în ceea ce privește eliminarea  tentațiilor culinare din preajma ei, ci dimpotrivă. Artistul nu renunță la tabietul de a avea un desert la cafea, deși observă că Iulianei îi este destul de dificil să reziste în fața dulciurilor.

“Mă tentează. Adrian bea cafeaua fără zahăr, dar cu prăjituri, nu cu prăjitură. Și spune întotdeauna că dimineață trebuie să îți iei forță și energie.

Eu nu beau oricum cafea, dar când văd atâtea prăjituri, pe care el le cumpără, am tendința să mănânc și eu și asta nu prea este bine. Cel puțin încerc să fac asta în prima parte a zilei”, a mărturisit, pentru Impact, ro, Iuliana Marciuc.

Citește și Cum se comportă Iuliana Marciuc cu fiul ei. Dezvăluiri despre grupul de whatsapp al părinților!

Urmăriți Impact.ro și pe