Anda Adam se pregătește de cununia cu Yosif. Relația pe care o are cu copiii viitorului soț

Ioana Bucur 26.08.2022, 20:04

La mai puțin de un an de când s-a logodit în Turcia, într-un cadru desprins parcă din povești, Anda Adam se pregătește de cununia cu Yosif. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, vedeta a dezvăluit ce relație are cu copiii viitorului ei soț și cum o strigă aceștia. În plus, am aflat și cum se înțelege cu părinții logodnicului.

Anda Adam, despre cununia cu Yosif

Anda Adam trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Iubește, este iubită, și-a lansat propriul parfum și se pregătește să spună din nou DA în fața ofițerului stării civile.

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, artista ne-a vorbit despre noua sa afacere, dezvăluind cum i-a venit ideea să creeze un astfel de produs.

„Am niște idei, care stau depozitate undeva și seara când mă culc, cad de acolo și îmi intră în minte. Ce tare ar fi dacă aș face un parfum, dar să miroasă cum îmi place mie! Eu sunt foarte pasionată de parfumuri, am peste 80 de parfumuri și am o obsesie.

Dacă tot sunt așa cunoscătoare de mirosuri, ce ar fi să fac și un parfum al meu? Și uite așa a luat naștere acest parfum, care miroase foarte bine și care creează dependență.

Este fabricat în Dubai, la cea mai mare fabrică de parfumuri din Dubai”, a spus vedeta, potrivit playtech.ro.

Anda Adam se pregătește de cununia cu Yosif. Relația pe care o are cu copiii viitorului soț
Anda Adam, alături de viitorul său soț

„E ceva minunat ce mi se întâmplă”

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit în toamna anului trecut, în Turcia. Chiar dacă nu au spus încă, oficial, marele DA, artista îl prezintă deja pe iubit ca fiind soțul ei. Ne-a spus că urmează nunta, dar că nu știe când se va întâmpla, bănuind că Mohaci îi pregătește o surpriză.

„Eu îl consider soțul meu, inelul de logodnă îl am pe mână și urmează nunta, dar să nu mă întrebi când, pentru că nu știu nici eu. El știe.

Foarte curând, eu bănuiesc, acum că el nu este lângă mine, că îmi pregătește ceva și atunci am evitat să mai insist foarte tare pe subiectul acesta, să-l întreb chiar și eu, pentru că nu știu poate vrea să îmi facă o surpriză și nu aș vrea să îi stric cumva planurile. Am înțeles că se gândește ceva, nu știu ce, sunt și eu foarte curioasă. Am lăsat as-ul în mânecă la el de data aceasta”, ne-a mai spus Anda Adam.

Eveline, fiica artistei, îi spune deja „tată” viitorului soț al artistei. Și copiii afaceristului s-au atașat de Anda Adam, care este deja „mama” pentru ei. Cântăreața are o relație excelentă și cu părinții bărbatului.

„Foarte bine, excelent și cu copiii. E ceva minunat ce mi se întâmplă. Nu am cuvinte să mulțumesc și nu aș putea niciodată să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile astea minunate care mi se întâmplă. Nu pot exprima în cuvinte, este prea puțin.

Dar este aici, la mine în suflet și tot aici în suflet am recunoștință pentru toate lucrurile frumoase care mi se întâmplă. Încerc la rândul meu să fac și eu alte lucruri frumoase pentru cei din jurul meu”, a mai spus Anda Adam pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...