Motivul pentru care o cunoscută actriță din România nu a făcut copii. Iubitul ei a rupt tăcerea: „Ea suferă enorm că nu e părinte”

Andra Daoud 09.08.2022, 10:02

Copiii sunt împlinirea supremă pentru mulți oameni, însă există și persoane care aleg asumat să nu devină părinți. Nu oricine este capabil să se dedice trup și suflet unui copil, iar o actriță cunoscută din România a conștientizat acest lucru, astfel că a ales să nu devină mamă. Deși spune că este împăcată cu decizia, partenerul ei a dat-o de gol și a spus că vedeta suferă pentru că nu are un copil.

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu a făcut copii

Alexandra Velniciuc are o relație de peste două decenii cu același bărbat, însă au ales să nu devină părinți. Ajunsă la vârsta de 41 de ani, frumoasa actriță a primit de nenumărate ori întrebarea legată de copii, așa că a ales să facă lumină în acest caz. Actrița a fost invitată, alături de partenerul ei, Șerban Puiu, în podcastul lui Cătălin Măruță. Cei doi au spus lucrurilor pe nume atunci când a venit vorba despre copii.

„Alexandra Velniciuc: Eu mă felicit că nu suntem părinți!
Șerban: Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte.

Alexandra: Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.”, au declarat cei doi, în podcastul Acasă la Măruță.

Motivul pentru care o cunoscuta actrita din Romania nu a facut copii. Iubitul ei a rupt tacerea. Ea sufera enorm ca nu e parinte
Alexandra Velniciuc, in podcastul Acasa la Maruta

Șerban Puiu regretă că nu au devenit părinți

Partenerul actriței a explicat că în prezent îi pare rău că nu au copii, însă nu pentru el, ci pentru ea, pentru că știe că Alexandra ar fi fost o mamă extraordinar de dedicată.

„Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți.

Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja.”, au mai adăugat Șerban Puiu, partenerul de viață al Alexandrei Velniciuc, la podcastul lui Cătălin Măruță.

 

Urmăriți Impact.ro și pe